/Start/Aktuellt/Pressreleaser/Setterwalls förstärker med en ny delägare i transaktionsteamet

Setterwalls förstärker med en ny delägare i transaktionsteamet

Setterwalls välkomnar varmt Mattias Detterfelt som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom privata och publika transaktioner. Mattias kommer närmast från Hamilton där han varit delägare sedan 2009.

Mattias kommer att börja på Setterwalls i Stockholm den 1 augusti 2015. Han kommer fokusera på svenska och internationella transaktioner.  

-   Vi är väldigt glada över att välkomna Mattias till oss. Mattias förstärker vårt redan framgångsrika transaktionsteam och rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på transaktionsmarknaden, säger Åsa Erlandsson, vd för Setterwalls.

-   Setterwalls är en kvalitetsbyrå med starka specialistgrupper och ett starkt  transaktionsteam som har höga ambitioner.  Jag har i olika sammanhang kommit i kontakt med Setterwalls kompetenta och engagerade medarbetare. Jag ser nu fram emot att få arbeta tillsammans med dem i framtiden och utveckla byråns erbjudande inom transaktionsområdet, säger Mattias Detterfelt.  

Mattias har arbetat på advokatbyrå i Stockholm och New York med svenska och internationella transaktioner i 15 år. I samband med rekryteringen av Mattias kommer även Mattias kollega, advokat Linn Jonsson, rekryteras till Setterwalls vilket intensifierar byråns inriktning mot PE.

För ytterligare information:

Åsa Erlandsson, vd, +46 703 23 08 84, asa.erlandsson@setterwalls.se

 
 
 
   

 

 1. 1. 2017-07-04
  Setterwalls två nya delägare i Finansmarknadsgruppen har nu anslutit
  Mikael Magnusson och Carl Lindencrona har denna vecka anslutit som nya delägare till vår Finansmarknadsgrupp i Stockholm.
 2. 2. 2017-05-05
  Setterwalls rekryterar miljörättsexperten Tove Andersson
  Genom rekryteringen av Tove Andersson stärker Setterwalls ytterligare sin position inom miljö- och energirätt. Tove kommer närmast från Wistrand i Göteborg där hon varit verks...
 3. 3. 2017-04-24
  Setterwalls förstärker med två nya delägare inom Bank & Finans
  Setterwalls välkomnar varmt Carl Lindencrona och Mikael Magnusson som nya delägare till Stockholmskontoret. Syftet är att möta den ökande efterfrågan av högkvalitativ rådgivni...
 4. 4. 2017-02-08
  Fyra nya delägare på Setterwalls
  Setterwalls har den stora glädjen att meddela att byrån förstärker med fyra nya delägare vid kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 5. 5. 2016-10-07
  Setterwalls stödjer Mentor Sverige
 6. 6. 2016-10-07
  Setterwalls advokatbyrå inleder samarbete med Mentor Sverige
  Setterwalls, en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, inleder ett samarbete med organisationen Mentor Sverige. Genom mentorprogram ska Setterwalls anställda peppa...
 7. 7. 2016-06-16
  Setterwalls fortsätter att förstärka transaktionsteamet
 8. 8. 2016-02-26
  Setterwalls nya Managing Partner uppmuntrar energin
 9. 9. 2015-10-28
  Samhällsutvecklingsprojekt
  Sedan i mars 2015 har Ulf Djurberg och Natali Phalén tillsammans med Infrastrukturkommissionen bland annat utrett juridiska aspekter på en utbyggnad, upprustning och elektrifi...
 10. 10. 2015-06-10
  Setterwalls rekryterar Patrik Olivecrona från Lindahl