/Start/Aktuellt/Pressreleaser/Setterwalls nya Managing Partner uppmuntrar energin

Setterwalls nya Managing Partner uppmuntrar energin

Den 24 februari började Kristina Einarsson som Managing Partner på Setterwalls i Stockholm. – Utan vår kompetens och drivkraft hade vi inte varit där vi är idag, säger Kristina.

Kristina Einarsson har snart varit 20 år på byrån.

- Det säger rätt mycket. Setterwalls är en byrå i ständig förändring, det är därför det är så roligt att vara här. Det finns en öppenhet, ett mod och ett engagemang här som är rätt unik, där nya initiativ och idéer välkomnas hos alla våra medarbetare och som jag tror våra klienter känner av. Vi "vill mer" och den inställningen tror jag är sund. Med detta kommer drivkraften att ständigt utvecklas och förbättras, både som individ och som byrå. Det ska bli fantastiskt roligt att som Managing Partner få möjligheten att fortsätta uppmuntra energin, säger Kristina.

Åsa Erlandsson, som efter sex år som Managing Partner nu återgår som partner på heltid inom Arbetsrätt, håller med Kristina:

- Alla Setterwallare är ju våra "USPar". Att vara Managing Partner för ett sådant gäng har varit en gåva! Vi är ett starkt sammansvetsat team, vi bryr oss och vi vill förstås att det arbetssättet ska återspeglas när vi arbetar med våra klienter. Vi får ofta höra av omvärlden att vi är personliga, trots att vi inte har gjort detta till ett formellt värdeord.

Jörgen Axelsson, styrelseordförande för Setterwalls i Stockholm, säger:

- Bara det senaste året har varit extremt händelserikt; vi har flyttat till ett modernt kontor, vi satsar på hälsa och välmående, vi har ett inflöde av nya talanger och klienter, och viljan att möta omvärldens krav när det gäller nya arbetssätt, teknologi och mångfald finns här. Det känns tryggt och bra att Kristina tar över rodret för vår fina byrå.

Kristina Einarsson har varit på Setterwalls sedan 1996. Kristina arbetar huvudsakligen med bolagsfrågor, företagsförvärv och finansieringar.

 1. 1. 2017-07-04
  Setterwalls två nya delägare i Finansmarknadsgruppen har nu anslutit
  Mikael Magnusson och Carl Lindencrona har denna vecka anslutit som nya delägare till vår Finansmarknadsgrupp i Stockholm.
 2. 2. 2017-05-05
  Setterwalls rekryterar miljörättsexperten Tove Andersson
  Genom rekryteringen av Tove Andersson stärker Setterwalls ytterligare sin position inom miljö- och energirätt. Tove kommer närmast från Wistrand i Göteborg där hon varit verks...
 3. 3. 2017-04-24
  Setterwalls förstärker med två nya delägare inom Bank & Finans
  Setterwalls välkomnar varmt Carl Lindencrona och Mikael Magnusson som nya delägare till Stockholmskontoret. Syftet är att möta den ökande efterfrågan av högkvalitativ rådgivni...
 4. 4. 2017-02-08
  Fyra nya delägare på Setterwalls
  Setterwalls har den stora glädjen att meddela att byrån förstärker med fyra nya delägare vid kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 5. 5. 2016-10-07
  Setterwalls stödjer Mentor Sverige
 6. 6. 2016-10-07
  Setterwalls advokatbyrå inleder samarbete med Mentor Sverige
  Setterwalls, en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, inleder ett samarbete med organisationen Mentor Sverige. Genom mentorprogram ska Setterwalls anställda peppa...
 7. 7. 2016-06-16
  Setterwalls fortsätter att förstärka transaktionsteamet
 8. 8. 2015-10-28
  Samhällsutvecklingsprojekt
  Sedan i mars 2015 har Ulf Djurberg och Natali Phalén tillsammans med Infrastrukturkommissionen bland annat utrett juridiska aspekter på en utbyggnad, upprustning och elektrifi...
 9. 9. 2015-06-16
  Setterwalls förstärker med en ny delägare i transaktionsteamet
  Setterwalls välkomnar varmt Mattias Detterfelt som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom privata och publika transaktio...
 10. 10. 2015-06-10
  Setterwalls rekryterar Patrik Olivecrona från Lindahl