byrånyhet / 05 maj 2017

Setterwalls rekryterar miljörättsexperten Tove Andersson

Responsive image

Genom rekryteringen av Tove Andersson stärker Setterwalls ytterligare sin position inom miljö- och energirätt. Tove kommer närmast från Wistrand i Göteborg där hon varit verksam sedan 2003 och som partner sedan 2013.

Setterwalls är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom miljö- och energirätt och med rekryteringen av Tove Anderson knyter vi till oss en erfaren, skicklig och respekterad advokat med stor kompetens inom dessa rättsområden. Tove har också ett stort nätverk både nationellt och internationellt. Hon kommer att utgöra en god förstärkning i våra satsningar att förbli ledande i landet på dessa områden, säger Per Lidman, Managing Partner för Setterwalls Malmö. 

– Det känns mycket inspirerande att gå till en organisation som Setterwalls, särskilt när deras ambition är att växa inom de områden som jag arbetar med. Under åren som gått har jag i olika sammanhang kommit i kontakt med Setterwalls kompetenta och engagerade medarbetare. Jag ser nu fram emot att arbeta tillsammans med dem i framtiden, säger Tove Andersson. 

Tove Andersson kommer att tillträda som partner på Setterwalls under 2017. Hon är landets främsta advokat inom vindkraftsprövningar och mycket framstående inom övriga delar av miljörätten. Hennes kompetens omfattar såväl tillståndsprocesser som miljörätt i transaktioner.

Setterwalls är en av Sveriges ledande advokatbyråer med 260 medarbetare, varav 190 jurister. Byrån har erfarna specialister inom alla affärsjuridiska områden och en gedigen erfarenhet av de flesta branscher. Setterwalls olika specialistteam företräder många av Sveriges och världens ledande företag, institutioner och riskkapitalbolag.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Miljörätt, Energi & råvaror

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.