/Start/Aktuellt/Pressreleaser/Setterwalls rekryterar miljörättsexperten Tove Andersson

Setterwalls rekryterar miljörättsexperten Tove Andersson

Setterwalls_vindkraft

Genom rekryteringen av Tove Andersson stärker Setterwalls ytterligare sin position inom miljö- och energirätt. Tove kommer närmast från Wistrand i Göteborg där hon varit verksam sedan 2003 och som partner sedan 2013. 

Setterwalls är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom miljö- och energirätt och med rekryteringen av Tove Anderson knyter vi till oss en erfaren, skicklig och respekterad advokat med stor kompetens inom dessa rättsområden. Tove har också ett stort nätverk både nationellt och internationellt. Hon kommer att utgöra en god förstärkning i våra satsningar att förbli ledande i landet på dessa områden, säger Per Lidman, Managing Partner för Setterwalls Malmö.  

- Det känns mycket inspirerande att gå till en organisation som Setterwalls, särskilt när deras ambition är att växa inom de områden som jag arbetar med. Under åren som gått har jag i olika sammanhang kommit i kontakt med Setterwalls kompetenta och engagerade medarbetare. Jag ser nu fram emot att arbeta tillsammans med dem i framtiden, säger Tove Andersson.  

Tove Andersson kommer att tillträda som partner på Setterwalls under 2017. Hon är landets främsta advokat inom vindkraftsprövningar och mycket framstående inom övriga delar av miljörätten. Hennes kompetens omfattar såväl tillståndsprocesser som miljörätt i transaktioner.


Setterwalls är en av Sveriges ledande advokatbyråer med 260 medarbetare, varav 190 jurister. Byrån har erfarna specialister inom alla affärsjuridiska områden och en gedigen erfarenhet av de flesta branscher. Setterwalls olika specialistteam företräder många av Sveriges och världens ledande företag, institutioner och riskkapitalbolag.

För ytterligare information:

Per Lidman för Setterwalls Malmö, +46 10 690 04 02, per.lidman@setterwalls.se


 1. 1. 2017-07-04
  Setterwalls två nya delägare i Finansmarknadsgruppen har nu anslutit
  Mikael Magnusson och Carl Lindencrona har denna vecka anslutit som nya delägare till vår Finansmarknadsgrupp i Stockholm.
 2. 2. 2017-04-24
  Setterwalls förstärker med två nya delägare inom Bank & Finans
  Setterwalls välkomnar varmt Carl Lindencrona och Mikael Magnusson som nya delägare till Stockholmskontoret. Syftet är att möta den ökande efterfrågan av högkvalitativ rådgivni...
 3. 3. 2017-02-08
  Fyra nya delägare på Setterwalls
  Setterwalls har den stora glädjen att meddela att byrån förstärker med fyra nya delägare vid kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 4. 4. 2016-10-07
  Setterwalls stödjer Mentor Sverige
 5. 5. 2016-10-07
  Setterwalls advokatbyrå inleder samarbete med Mentor Sverige
  Setterwalls, en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, inleder ett samarbete med organisationen Mentor Sverige. Genom mentorprogram ska Setterwalls anställda peppa...
 6. 6. 2016-06-16
  Setterwalls fortsätter att förstärka transaktionsteamet
 7. 7. 2016-02-26
  Setterwalls nya Managing Partner uppmuntrar energin
 8. 8. 2015-10-28
  Samhällsutvecklingsprojekt
  Sedan i mars 2015 har Ulf Djurberg och Natali Phalén tillsammans med Infrastrukturkommissionen bland annat utrett juridiska aspekter på en utbyggnad, upprustning och elektrifi...
 9. 9. 2015-06-16
  Setterwalls förstärker med en ny delägare i transaktionsteamet
  Setterwalls välkomnar varmt Mattias Detterfelt som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom privata och publika transaktio...
 10. 10. 2015-06-10
  Setterwalls rekryterar Patrik Olivecrona från Lindahl