/Start/Karriär/Att arbeta på Setterwalls/Vilka är Setterwalls främsta konkurrensfördelar?

Vilka är Setterwalls främsta konkurrensfördelar?

Martin Vildhede, en av våra advokater

Varför valde du affärsjuridik?
Jag har alltid varit intresserad av ekonomi och juridik. En anledning till att jag valde affärsjuridik var att affärsjuridiken erbjuder en spännande kombination av dessa två ämnen som jag direkt kände passade mig. En annan anledning var alla spännande och prestigefyllda uppdrag som man får arbeta med – både nationella och internationella – vilka inte sällan uppmärksammas i media.

Varför sökte du dig till Setterwalls?
Jag besökte Setterwalls under ”En dag på Setterwalls” under min studietid och kände direkt att detta var en byrå för mig. Jag kommer framför allt ihåg den trevliga stämning och laganda som fanns på kontoret och tyckte att hela atmosfären var mer avslappnad än vad jag var van vid från mina besök på andra byråer.

Det gäller att vara duktig såväl taktiskt som juridiskt

Vilka faktorer är viktiga för att du ska trivas på jobbet?
Det viktigaste för att jag ska trivas är att jag har bra kollegor. Det var anledningen till att jag sökte till Setterwalls från början och det är anledningen till att jag fortfarande trivs så bra.

Vad är mest utmanande i ditt arbete?
Det mest utmanande i mitt arbete är alla tvister och förhandlingar. Under tvister/förhandlingar ställs juridiken verkligen på sin spets och det gäller att vara duktig såväl taktiskt som juridiskt. Det är fantastiskt spännande och lärorikt att arbeta tillsammans med skickliga äldre kollegor som sitter inne med så mycket kunskap och erfarenhet.

Vilka tror du är Setterwalls främsta konkurrensfördelar vad gäller rekrytering?
Jag tror att den största konkurrensfördelen är att Setterwalls erbjuder en arbetsplats med trevlig stämning där medarbetarna kan ha ett rikt privatliv, samtidigt som Setterwalls är en av Sveriges största fullservicebyråer med spännande uppdrag och skräddarsydda karriärmöjligheter. Det är en kombination som är unik i den här branschen.