/Start/Områden/China Desk

China Desk

Setterwalls China Desk vägleder och hjälper företag i deras svensk-kinesiska affärer. Med erfarenhet från båda ländernas juridiska system, näringsliv och kultur har vi som advokatbyrå bästa tänkbara förutsättningar att hjälpa våra kunder att lyckas med ett framgångsrikt handelsutbyte. Och vi gör det på kinesiska, engelska och svenska.

Vårt China Desk-team består av specialister inom olika juridiska områden med erfarenhet från olika grenar av näringslivet. Teamet har skaffat sig omfattande kunskap och erfarenhet av att göra affärer med Kina genom framgångsrikt samarbete med både internationella och kinesiska klienter. Vi kan också hjälpa dig förstå den kinesiska affärskulturen och det juridiska systemet genom att ha med en jurist i teamet med såväl svensk som kinesisk juristexamen, som dessutom pratar flytande svenska, engelska och kinesiska. Att ha tillgång till en kinesisk-talande jurist uppskattas alltid av våra kunder då det underlättar kontakter och kommunikation mellan kinesiska och svenska företag.

Vi har goda kontakter med olika ledande kinesiska advokatbyråer och andra serviceföretag över hela Kina, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa våra kunder utifrån just deras behov. Våra fördelar gör Setterwalls till en värdefull partner när du ska etablera dig eller göra affärer i Kina eller med kinesiska företag.

       

Läs mer om China Desk i vårt informationsblad.

       

Vill du veta mer? Kontakta


Johan Hallén
Göteborg


Junli Shu
Göteborg


Håkan Fohlin
Stockholm

Per Lidman
Per Lidman
Malmö