COVID-19 | Coronaviruset

Hur påverkar utbrottet COVID-19 din verksamhet legalt?
Utbrottet av coronaviruset (”COVID-19”) har stor påverkan på både människor, företag och samhälle och kommer att få omfattande konsekvenser framöver. Setterwalls får många frågor och vi är angelägna om att nå ut med information som kan vara till vägledning för din verksamhet i denna unika situation. På den här sidan hittar du alla våra coronarelaterade artiklar och inbjudningar till webbinarier.

Setterwalls har samlat vår kompetens i ett COVID-19-team
Krävande tider ställer verksamheter inför nya utmaningar och juridiska frågeställningar. Frågorna är ofta brådskande och av verksamhetsavgörande strategisk natur. Vi på Setterwalls har lång erfarenhet av att hjälpa klienter med dessa mer strategiska frågor. För att samla våra kompetenser, följa utvecklingen och leverera integrerat stöd till våra klienter har vi etablerat en dedikerad arbetsgrupp för legala och strategiska frågor i samband med effekterna av COVID-19-utbrottet.

Behöver du legal rådgivning för din verksamhet? Hör av dig till din etablerade kontakt på Setterwalls eller kontakta vårt COVID-19-team. Välkommen!

WEBBINARIER

COVID-19 TASK FORCE KONTAKTER

Senaste artikeln

Fler artiklar

Fler artiklar