fbpx Rekonstruktion, insolvens & borgenärsskydd | Setterwalls Advokatbyrå

Kompetensområde

Rekonstruktion, insolvens & borgenärsskydd

Vårt erfarna team av experter ger den främsta juridiska vägledningen inom allt från komplexa rekonstruktioner till insolvensrelaterade frågor.

Behöver din verksamhet stöd i hanteringen av en ekonomisk kris; egen eller annans? Våra specialister är din strategiska diskussionspartner och ger den främsta juridiska vägledningen inom allt från komplexa internationella finansiella rekonstruktioner till insolvensrelaterade frågor i löpande avtalsrelationer. Vi hjälper vi dig med alla juridiska frågor, som att klargöra vilka olika vägval verksamheten står inför och eventuella ansvarsfrågor för aktieägare, styrelse och ledning. Vi granskar säkerheter och bedömer potentiella utfall för borgenärer vid en framtida insolvenssituation. Vi arbetar i flexibla team med de bästa kompetenserna för varje utmaning och vår rådgivning tar utgångspunkt i de borgenärsspecifika överväganden som bör göras i den specifika situationen. Helst engageras vi i god tid och kan då medverka till att en finansiell kris aldrig uppkommer.

Våra konkursförvaltare, rekonstruktörer och likvidatorer är bland de främsta i Sverige och arbetar med såväl nationella som internationella frågor vid konkurs, företagsrekonstruktion och likvidation.

"Excellent reputation and experience."

- Chambers Europe

"In-depth knowledge of real estate-related insolvency."

- Chambers Europe

"The team quickly gets to the point and provides accurate answers."

- Chambers & Partners

"They understood the legal issues quickly and gave us spot-on advice very efficiently."

- Chambers Europe

"They have the capacity for both financial restructuring and insolvencies."

- Chambers Europe

Vill du veta mer? Kontakta:

Stockholm

Mathias Winge

Göteborg

Bo Berndtsson