Karriär

Sky is the limit.

Want to work with us?

Att arbeta som jurist på Setterwalls.

Att arbeta på Setterwalls erbjuder dig mer än bara ett jobb. Det här är ett stort steg för dig i din karriär där du erbjuds en unik plattform av utvecklingsmöjligheter och kompetensutvecklande aktiviteter och arbetsuppgifter. Du kommer att ställas inför spännande utmaningar som ställer stora krav på dig.

Hos oss ges du stort ansvar men du får också stöd från några av Sveriges absolut bästa jurister. Genom din anställning på Setterwalls kommer du utvecklas till en framstående jurist och förhoppningsvis kommer du också ha väldigt roligt på vägen!

En arbetsplats där alla trivs och får möjlighet att utvecklas.

Som Setterwallare trivs vi bäst i en miljö där vi får chans att utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team. Vardagen ställer ibland höga krav och då är det extra viktigt med ett hållbart arbetsklimat där samma villkor råder. Det är en förutsättning för att må bra och utvecklas på jobbet under en lång tid, något som vi brukar kalla för ”Ett Setterwalls som håller i längden”. 

Hur är det att jobba hos oss?

1. Din första tid hos oss
För att lyckas i din nya roll, oavsett om det är ditt första riktiga arbete efter examen eller om du är mer senior, är det viktigt med en bra start på din Setterwallskarriär. Du erbjuds därför ett gediget introduktionsprogram, tilldelas en handledare och fadder samt blir inbjuden till aktiviteter i Setterwalls Academy. En erfaren och engagerad handledare ger dig bästa tänkbara förutsättningar att nå din fulla potential. Det är med handledaren som du har utvecklingssamtal där ni konkretiserar din individuella karriär- och utvecklingsplan.

Du får även en fadder har i uppgift att underlätta för dig som är ny, och som finns tillgänglig för frågor och vägleder dig i ditt dagliga arbete. Din fadder säkerställer även att du på ett naturligt sätt kommer in i den sociala gemenskapen som är så viktig för att du ska trivas hos oss.
2. Din utveckling
För att du ska kunna göra ett exceptionellt bra arbete i din yrkesroll behöver du rätt verktyg. Hos oss på Setterwalls erbjuder vi dig ett personligt och gediget utbildningspaket som är anpassat efter var du befinner dig i din karriär. Du får genom dessa insatser möjlighet att bygga en karriär och en kunskapsbas du kan vara riktigt stolt över! Vi har alla olika färdigheter och erfarenheter och för att du ska nå din fulla potential kommer vi under din utvecklingsresa att erbjuda dig olika typer av kompetensutveckling bland annat via Setterwalls Academy.
3. Ditt välmående
Setterwalls vinnande koncept är våra medarbetare. För att ha de bästa förutsättningar att lyckas i din yrkesroll är det viktigt att må bra i vardagen. För att inspirera till en hållbar livsstil har Setterwalls tagit fram ett helhetskoncept av hälsoinriktade aktiviteter med fokus på fysisk aktivitet, återhämtning och kostinspiration. Vi Setterwallare får bland annat ta del av inspirerande föreläsningar och olika träningsaktiviteter där vi tillsammans går på yoga, ett svettigt boxningspass eller löptränar.
4. Setterwalls behind the suit
Hur kan en karriär på Setterwalls se ut? Hur ser kan den första tiden på en affärsjuridisk byrå se ut? Vad gör egentligen en special counsel, och hur fungerar det där med work life balance? Majoriteten av våra medarbetare tycker att kollegorna är det bästa med jobbet. Lär känna våra Setterwallare även du! På sociala medier delar vi med oss av vår vardag - här får du en mer personlig bild av Setterwallarna "behind the suit".

Följ oss

Vill du hänga med vad som händer hos oss, komma lite mer på insidan och lära känna dina framtida kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Att söka jobb hos Setterwalls.

Hur går det till när du söker en tjänst hos oss på Setterwalls? Hur ska du förbereda dig inför arbetsintervjun, och vad bör du ha med dig till intervjun? Här beskriver vi stegen i vår rekryteringsprocess och har även samlat lite tips inför arbetsintervjun.