Rekryteringsprocessen - steg för steg

Din ansökan
När du lämnar in dina din ansökan får du en bekräftelse på att vi har mottagit dina handlingar och processen är således igång. Motsvarar din profil det vi söker ser vi fram emot att ta dig vidare i vår rekryteringsprocess.

Rekryteringstester
Du genomför en rad olika rekryteringstester hos oss där vi bland annat mäter din slutledningsförmåga, numeriska förmåga och dina språkkunskaper. Om du visar upp de egenskaper vi söker under de olika testmomenten välkomnar vi dig vidare i processen.

Kompetensbaserad intervju
Välkommen på intervju! Under denna intervju är vi nyfikna på att höra mer om dig, dina erfarenheter och vad du hoppas på under din karriär hos oss. Vi matchar dig utifrån de kompetenser vi tror krävs för att lyckas utifrån den tilltänkta rollen samt i vilken utsträckning du lever våra värderingar.

Referenser
Nu är vi nästan framme i slutet av rekryteringsprocessen, det verkar som att vi matchar varandra väl, så kul! Vi tycker att du har visat upp kompetenser som överensstämmer med det vi söker. Genom att komma i kontakt med dina tidigare arbetskollegor hoppas vi att bilden av dig blir ännu tydligare. 

Möte med representanter från Setterwalls
Slutligen vill vi också att du ska ha möjlighet att träffa dina potentiella kollegor. Förhoppningsvis har du redan hunnit skapa en rättvis bild av rollen och av Setterwalls. Här finns möjlighet att fånga upp ytterligare frågor och funderingar under ett avspänt möte.

Erbjudande
Det är med stor glädje och entusiasm vi vill erbjuda dig en anställning hos oss! Vi hoppas att du efter noga övervägande väljer att acceptera vårt erbjudande.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Setterwalls!

Tillbaka

Kontakta våra rekryteringsansvariga