firm news | 08 Feb 2017

Fyra nya delägare på Setterwalls

Responsive image

Setterwalls har den stora glädjen att meddela att byrån förstärker med fyra nya delägare vid kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Vi är väldigt glada att kunna meddela valet av fyra nya delägare som var och en är så högt uppskattad av både kollegor och klienter. Vi fortsätter att växa inom flera verksamhetsområden och det är extra roligt att få förmånen att välkomna nya yngre delägare inom ett så brett spektrum av expertis, säger Setterwalls EP (Executive Partner) Kristina Einarsson.

Jessica Schönning, verksam vid Stockholmskontoret, har arbetat på Setterwalls sedan 2005 och är specialiserad inom Real Estate Law och Real Estate Lawsliga processer och har omfattande erfarenhet inom området.

Sophia Spala, verksam vid Stockholmskontoret, har arbetat på Setterwalls sedan 2005 och är huvudsakligen verksam inom områdena immaterial- och marknadsrätt samt Public procurement.

Emma Fredberg, verksam vid Göteborgskontoret, har arbetat på Setterwalls sedan 2005 och är specialiserad inom Dispute resolution. Emma har omfattande erfarenhet som ombud i domstolsprocesser och i svenska och internationella skiljeförfaranden.

Helena Nilsson, verksam vid Malmökontoret, har arbetat på Setterwalls sedan 2011 och är specialiserad inom life sciences, bl.a. läkemedels- och apoteksområdet, samt det regulatoriska området.

 

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Setterwalls har ca 250 medarbetare, varav 180 jurister som arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Do you want to get in touch with us?

Please fill out the form and we will contact you as soon as possible.