Vår expertis

Kompetensen du behöver för goda affärer.

Vägledning och rådgivning av experter. Du ställer frågorna – vi har svaren.

Vi är en fullservicebyrå som erbjuder bred expertis för att täcka alla dina affärsjuridiska behov. Vi skräddarsyr alla våra uppdrag så att du alltid ska få tillgång till den specifika spetskompetens som just du behöver.

Mer information om våra kompetensområden, branscher och foreign desks finner du nedan.  Varmt välkommen att kontakta någon eller några av oss!

Verksamhetsområden

Se alla områden

Foreign desks

Mer Foreign desks

Fullservicebyrå med bred expertis

Genom att arbeta nära tillsammans över kontors- och avdelningsgränser har vi alltid tillgång till just den expertkunskap som krävs.  Alla våra medarbetare är lika viktiga kugghjul i det väloljade maskineri som gör oss så framgångsrika. Vi ställer höga kunskapskrav på våra medarbetare och tillsammans med vår breda och omfattande expertis samt långa erfarenhet, kan vi garantera att du alltid blir erbjuden rätt lösning för just dig. Den garantin gäller – oavsett om du behöver råd inom ett enskilt juridiskt område eller om din fråga spänner över flera olika juridiska specialiseringar.

Både kunskap och kompetens

I en snabb och föränderlig värld är vår kompetens och förmåga att hålla oss uppdaterade en av de viktigaste delarna i vårt erbjudande. Det gör vi genom att:

  • Sätta oss in i din verksamhet och bransch.
  • Bevaka omvärlds- och branschnyheter samt lagändringar.
  • Utbilda och kompetensutveckla våra medarbetare kontinuerligt. Vi har ständigt pågående kunskapsutbyte mellan kollegor och kontor, vilket resulterar i starka nätverk till nytta för dig som klient.

För oss går kunskap och kompetens hand i hand – vi kan vår sak och har förmågan att leverera den till dig.

Flera av våra jurister har erfarenhet från arbete på utländska advokatbyråer och bolag. Vi har även ett omfattande internationellt nätverk för samarbeten och utbyten.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret och välj vilket kontor du vill komma i kontakt med, så återkopplar vi till dig inom kort.