Om oss

Ett förstklassiskt partnerskap för dig med visioner.

Vi finns vid din sida när de avgörande besluten fattas

Vi vet att varje affär har sin egen dynamik – att det sällan finns rutinuppdrag i en alltmer komplex affärsvärld. Som av en av Sveriges ledande fullservicebyråer, erbjuder vi på Setterwalls förstklassig rådgivning inom samtliga affärsjuridiska områden. Du får tillgång till den främsta kompetensen och ett personligt engagemang för din affär.

 

 

antal medarbetare
315
grundades
1878
omsättning (MKR)
944

Med 100 % engagemang och resultatet i fokus

Det finns säkert många byråer som kan ge dig det stöd du behöver. Men nöj dig inte med det. En professionell och kunnig rådgivare är också lyhörd och har omfattande erfarenhet, rätt nätverk och kompetenta medarbetare. Framför allt ska det personliga engagemanget lysa starkt.

Hos oss på Setterwalls är viljan att alltid göra vårt bästa för ditt bästa lika stark som viljan att skapa en relation som räcker längre än till förhandlingsbordet. Läs mer om vår värdegrund.

Du får alltid tillgång till det bästa teamet

När vi säger bäst menar vi inte bara spetskompetensen inom ett visst område eller erfarenheten av en specifik bransch. Lika viktig som kompetens och erfarenhet är teamets personlighet. På Setterwalls är vi entreprenörsdrivna och värdesätter att jobba tillsammans med våra klienter. För när vi tillsammans skapar det bästa teamet, finns förutsättningar att lösa uppdraget på ett affärsmässigt, effektivt och smidigt sätt.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi håller dig uppdaterad om vad som händer.

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du veta mer om vad som händer inom affärsvärlden och juridiken.

Du får även information om kommande event, seminarier och webbinarier.

Vi är inte bara med där det händer. Vi ser till att det händer.

Du som uppdragsgivare ska alltid uppleva att vi finns nära dig, både geografiskt och personligen. Därför har vi fullservicekontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra medarbetare är också dagligen i kontakt med ett stort nätverk bestående av ledande advokater och byråer över hela världen. Här hittar du våra kontor.