För studenter

Setterwalls erbjudande till dig som studerar juridik.

Läs mer om våra studentroller

Setterwalls värdesätter kontakten med ambitiösa och engagerade juriststudenter och hoppas att du tar kontakt med oss redan under din studietid. Vi bjuder regelbundet in till studentträffar där du får en unik inblick i vår dagliga verksamhet. Setterwalls har också olika studentroller där du får möjlighet att omsätta din teoretiska kunskap i praktiken. Dessa kan du läsa mer om nedan. Satsar du på oss – satsar vi på dig.

1/5

Lär känna oss

Våga ta kontakt! Besök våra regelbundna studentevent som anordnas på alla tre kontor. Varje år går ”En dag på Setterwalls” av stapeln där du får lära känna rekryteringsansvariga, ställa frågor och bygga relationer med jurister och andra medarbetare. Detta är det i särklass bästa sättet att nå igenom bruset och bygga ett kontaktnät hos oss.

Följ oss i våra sociala kanaler så får du snabbt reda på vad som händer på Setterwalls. På vårt instagramkonto @Setterwallskarriar delar vi också med oss av livet på byrån. Kanske blir du en av oss?

2/5

Hållbara relationer

Oavsett om du är student, klient eller Setterwallskollega, ser vi långsiktigt på våra relationer. Vår förhoppning är med andra ord att våra samarbeten sträcker sig över en längre tid. Det är med långsiktighet i åtanke vi rekryterar och vi vill självklart också att våra studenter ska välja Setterwalls efter avslutade studier.

3/5

Våga visa ditt rätta jag

Våra rekryterare har stor erfarenhet av att möta kandidater som är i ett tidigt skede av sin karriär, eller till och med är på sin första anställningsintervju. De har stor förståelse för att det kan vara nervöst att komma till oss. Vårt tips till dig är att våga vara dig själv. På så sätt garanterar vi en god matchning!

4/5

Gå med i vårt talangnätverk

Vi är väl medvetna om att studenterna är vår framtid. Därför vill vi ta chansen att lära känna dig som student redan under studietiden. Med ett medlemskap i vårt talangnätverk får du inbjudningar till våra event och tillställningar. Syftet med nätverket är att vi i ett tidigt skede bygger en relation som förhoppningsvis är början på ett framtida samarbete.

5/5

Ansök till Setterwalls olika program

Vi erbjuder dig som student olika möjligheter att ta del av vår verksamhet. I Malmö och Göteborg har vi exempelvis en praktikvecka.

Följ oss

Vill du hänga med på vad som händer hos oss, få se hur det fungerar på insidan och lära känna dina framtida kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.