Erbjudande

Stärk, trygga och utveckla dina affärsmöjligheter.

Med tillgång till gedigen och bred erfarenhet

Setterwalls grundades redan 1878 och är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos oss får du alltid tillgång till det bästa teamet med samlad spetskompetens och gedigen erfarenhet.

Vår kompass och värdegrund vilar på ett helhjärtat engagemang för våra uppdrag, klienter och medarbetare. Välkommen till Setterwalls!

En partner med 100 % engagemang och lyhördhet

Det finns många byråer som kan ge dig det stöd du behöver. Men nöj dig inte med det. Med Setterwalls som din rådgivare får du en professionell, kunnig och lyhörd partner med omfattande erfarenhet, rätt nätverk och kompetenta medarbetare. Men framför allt får du en partner med ett personligt engagemang. Viljan att alltid göra vårt bästa för ditt bästa är lika stark som viljan att skapa en relation som räcker längre än till förhandlingsbordet.

Det bästa teamet med fokus på lösning och leverans

När vi säger bäst menar vi inte bara spetskompetens inom ett visst område eller gedigen erfarenhet av en specifik bransch. Lika viktigt som kompetens och erfarenhet är teamet och dess personlighet. Vi har en stark entreprenörsanda med mycket driv och energi. Våra team är lösningsorienterade, snabbfotade och fokuserade på kvalitet i leveransen. Våra väl sammansatta team är din garanti för att uppdraget genomförs på ett affärsmässigt, effektivt och smidigt sätt.

Vi ser inte bara till att det händer. Vi är också nära där det händer.

Du som uppdragsgivare ska veta att vi finns nära dig, både geografiskt och personligen. Därför har vi fullservicekontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra medarbetare är också dagligen i kontakt med ett stort nätverk bestående av ledande advokater och byråer över hela världen.

Kom i kontakt med oss.

Fyll i dina uppgifter i formuläret, samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.