Karriär

Vill du vara med och skriva affärsjuridisk historia?

Att arbeta som jurist på Setterwalls

Vi erbjuder dig mer än bara ett jobb. Att arbeta hos oss innebär ett stort steg för dig i din karriär. Du får unika utvecklingsmöjligheter och kompetensutvecklande arbetsuppgifter. På Setterwalls ställs du inför spännande utmaningar som utvecklar dig professionellt och ger dig kunskap som du har nytta av i hela ditt arbetsliv.

Vi ger dig ett stort ansvar, men du får också stöd av några av Sveriges bästa jurister. Genom din anställning på Setterwalls banar du inte bara väg för en framstående juristkarriär – förhoppningsvis har du även roligt på vägen!

En arbetsplats där alla trivs och får möjlighet att utvecklas

Vi Setterwallare trivs  bäst i en miljö där vi får chans att utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team. Vardagen ställer ibland höga krav och då är det extra viktigt med ett hållbart arbetsklimat där samma villkor råder. Det är en förutsättning för att må bra och utvecklas på jobbet under en lång tid, något som vi brukar kalla för ”Ett Setterwalls som håller i längden”.

 • Din första tid på Setterwalls

  För att lyckas i din nya roll, oavsett om det är ditt första riktiga arbete efter examen eller om du är mer senior, är det viktigt med en bra start på din karriär. Du erbjuds därför ett gediget introduktionsprogram, tilldelas en handledare och fadder samt blir inbjuden till aktiviteter i Setterwalls Academy. En erfaren och engagerad handledare ger dig de bästa förutsättningarna att nå din fulla potential. I utvecklingssamtal med handledaren konkretiserar ni tillsammans din individuella karriär- och utvecklingsplan.

  Du får även en fadder med uppgift att underlätta för dig som är ny,  som finns tillgänglig för frågor och vägledning i ditt dagliga arbete. Din fadder säkerställer även att du på ett naturligt sätt kommer in i den sociala gemenskapen hos oss på Setterwalls.

 • Din utveckling

  För att du ska kunna göra ett bra arbete i din yrkesroll behöver du rätt verktyg. Vi erbjuder dig därför ett personligt och gediget utbildningspaket som är anpassat efter var du befinner dig i din karriär. Du får på så vis möjlighet att bygga en karriär och en kunskapsbas som du kan vara riktigt stolt över. För att du ska nå din fulla potential kommer vi under din utvecklingsresa att erbjuda dig olika typer av kompetensutveckling, bland annat via Setterwalls Academy.

 • Din hälsa

  Setterwalls vinnande koncept är våra medarbetare. För att  lyckas i din yrkesroll är det viktigt att du mår bra i vardagen. Vi har därför tagit fram ett helhetskoncept, bestående av hälsoinriktade aktiviteter med fokus på träning, återhämtning och kostinspiration. Du får bland annat ta del av inspirerande föreläsningar och olika träningsaktiviteter där vi tillsammans går på yoga, deltar i ett boxningspass eller löptränar.

 • Setterwalls behind the suit

  Hur kan den första tiden på en affärsjuridisk byrå se ut? Och hur kan en karriär på Setterwalls se ut? Vad gör egentligen en Special counsel, och hur fungerar det där med work life balance? Majoriteten av våra medarbetare tycker att kollegorna är det bästa med jobbet. Lär känna oss även du! På sociala medier får du veta mer om vår vardag och Setterwallarna ”behind the suit”.

Hur är det att
jobba hos oss?

Följ oss

Vill du hänga med på vad som händer hos oss, få se hur det fungerar på insidan och lära känna dina framtida kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Att söka jobb hos Setterwalls

Hur går det till när du söker en tjänst hos oss på Setterwalls? Vad bör du ha med dig och hur ska du förbereda dig inför arbetsintervjun? Här beskriver vi stegen i vår rekryteringsprocess och ger dig goda råd och tips.