Värdegrund

Kompetens satt i arbete för hållbar framgång.

Vi går helhjärtat in i allt vi gör

Vår värdegrund hjälper oss mot visionen om att som ledande affärsjuridisk byrå fortsätta stärka och trygga svenskt affärsliv genom att vara det självklara valet – både för våra klienter och som arbetsplats. Att dela gemensamma värderingar är nyckeln till affärsmässig framgång. Det bidrar även till att varje medarbetare känner arbetsglädje och engagemang.

Att vi på Setterwalls lever vår värdegrund innebär att vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Vi är ett Setterwalls som håller i längden. Värdegrunden genomsyrar vår kultur och vårt arbetssätt. Det innebär att vi tar ett långsiktigt och hållbart ansvar att alltid ge våra klienter den mest högkvalitativa rådgivningen, samtidigt som vi förstår deras verksamhet och löser deras utmaningar. I varje situation. Varje dag. Oavsett i vilken position vi verkar.

100 % resultat, 100 % engagemang

På Setterwalls strävar vi efter att stärka och trygga svenskt affärsliv genom att vara det självklara valet för klienter och medarbetare. Vår kultur präglas av affärsmässighet, ansvar och engagemang som håller i längden. Detsamma gäller vårt samhällsengagemang. När vi går in i något gör vi det helhjärtat.

Hållbarhet är grunden för framtidens samhälle. Det gäller inte minst social hållbarhet där vi aktivt arbetar med att dra vårt strå till stacken. Det gör vi genom mångåriga engagemang i en rad projekt som stämmer överens med våra grundvärderingar.

För oss på Setterwalls är det viktigt att ligga i framkant och driva på hållbarhetsarbetet inom advokatkåren. Här kan du läsa mer om våra hållbarhetsmål.