Om oss

Searching for the best alternative?

Where good isn’t enough.

Vem vill du egentligen ha på din sida när de avgörande besluten fattas? Antagligen någon som förstår att varje affär har sin egen dynamik - att det sällan finns rutinuppdrag i en allt mer komplex affärsvärld. Välkommen till Setterwalls!

Antal Medarbetare

260

Branschledande sedan

1878

Omsättning (MKR)

644

 

Med 100 % engagemang och prestationen i fokus.

Det finns säkert många byråer som kan ge dig det stöd du behöver. Men nöj dig inte med det. En professionell och kunnig rådgivare är också lyhörd och har omfattande erfarenhet, rätt nätverk och kompetenta medarbetare. Men framför allt ska det personliga engagemanget lysa lika starkt som prestationen. Viljan att alltid göra sitt bästa för ditt bästa är lika stark som viljan att skapa en relation som räcker längre än till förhandlingsbordet.

Du får alltid tillgång till det bästa teamet.

När vi säger bäst menar vi inte bara spetskompetensen inom ett visst område eller erfarenheten av en specifik bransch. Lika viktig som kompetens och erfarenhet är teamets personlighet. Vi är entreprenörsdrivna och värdesätter upplevelsen av att jobba tillsammans med våra kunder. För när du och vi känner oss som en naturlig del av det bästa teamet, finns förutsättningar att lösa uppdraget på ett affärsmässigt, effektivt och smidigt sätt.

Vill du att vi på Setterwalls håller dig uppdaterad om vad som händer?

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du veta mer om våra aktuella uppdrag och vad som är på gång hos oss på Setterwalls.

Anmälan nyhetsbrev

 

Expertis

En spegelbild av näringslivet.

Vi är inte bara med där det händer. Vi ser till att det händer.

Du som uppdragsgivare ska alltid uppleva att vi finns nära dig, både geografiskt och personligen. Därför har vi fullservicekontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra medarbetare är också dagligen i kontakt med ett stort nätverk bestående av ledande advokater och byråer över hela världen.

M&A

”Service level is fantastic.”

- Legal 500

Private Equity

”Great energy, focus and partner attention.”

- Chambers and partners

Banking & finance

”Excellent skills in this area.”

- Chambers and Partners

Dispute Resolution

“The team has a depth of knowledge that allows them to be very efficient and well prepared for court cases."

- Chambers and Partners

Intellectual Property

"We receive practical, hands-on advice that we can apply to our business."

- Chambers and Partners

Environment

"Strategic advice and always has the client's interests at heart."

- Chambers and Partners

Rådgivning genom tre sekel.

Setterwalls är Sveriges äldsta advokatbyrå. Vår historia går tillbaka till 1878 då juristerna Nils Setterwall och Oscar von Koch köpte ”Advokatföreningen, Juridisk Affärsbyrå” i Stockholm.