fbpx Om oss | Setterwalls Advokatbyrå

Om oss

Searching for the best alternative?

Where good isn’t enough.

Handen på hjärtat. Vem vill du egentligen ha på din sida när de avgörande besluten ska fattas? Någon som förstår att varje affär har sin egen dynamik, att det sällan finns rutinuppdrag i en allt mer komplex affärsvärld?

Antal Medarbetare

260

Branschledande sedan

1878

Omsättning (MKR)

569

Med 100 % engagemang och prestationen i fokus.

Det finns säkert många byråer som kan lösa uppdraget du behöver hjälp med. Men nöj dig inte där. En rådgivare värd namnet är också lyhörd och har omfattande erfarenhet, rätt nätverk och rätt medarbetare. Men framför allt; det personliga engagemanget lyser lika starkt som prestationen. Viljan att alltid göra sitt bästa för ditt bästa är lika stark som viljan att skapa en relation som räcker långt längre än till förhandlingsbordet.

Du får alltid tillgång till det bästa teamet.

När vi säger bäst är det inte bara spetskompetensen inom ett visst område eller erfarenheten av en specifik bransch vi menar. Lika viktig som kompetens och erfarenhet är personligheten. De du jobbar med hos oss är entreprenörsdrivna och personer som du trivs med, där upplevelsen är att jobba tillsammans. För när du och vi känner oss som en naturlig del av det bästa teamet, då finns förutsättningarna för att lösa uppdraget på bästa sätt; affärsmässigt, effektivt och smidigt.

Vill du att vi på Setterwalls håller dig uppdaterad med vad som händer?

Det är bara att anmäla dig här så får du vårt nyhetsbrev om aktuella uppdrag, vad som är på gång, artiklar om eller av oss direkt i din digitala brevlåda!

Anmälan nyhetsbrev

Expertis

En spegelbild av näringslivet.

Vi är inte bara med där det händer. Vi ser till att det händer.

Du som uppdragsgivare ska alltid uppleva att vi finns nära, var och när du än behöver oss. Då menar vi både geografiskt och personligen. Därför finns vi med fullservicekontor i Stockholm och Göteborg och Malmö. Och därför jobbar våra medarbetare dagligen i samarbete med ett stort kontaktnät av ledande advokater och byråer över hela världen. Förtroendet för Setterwalls är stort på många utländska advokatbyråer och hos deras globala klienter.

M&A

”Service level is fantastic.”

- Legal 500

Private Equity

”Great energy, focus and partner attention.”

- Chambers and partners

Banking & finance

”Excellent skills in this area.”

- Chambers and Partners

Dispute Resolution

“The team has a depth of knowledge that allows them to be very efficient and well prepared for court cases."

- Chambers and Partners

Intellectual Property

"We receive practical, hands-on advice that we can apply to our business."

- Chambers and Partners

Environment

"Strategic advice and always has the client's interests at heart."

- Chambers and Partners

Rådgivning genom tre sekel.

Setterwalls är Sveriges äldsta advokatbyrå. Vår historia går tillbaka till 1878 då juristerna Nils Setterwall och Oscar von Koch köpte ”Advokatföreningen, Juridisk Affärsbyrå” i Stockholm. Nils Setterwall var också en av grundarna till Advokatsamfundet 1887.