fbpx Talangnätverk | Setterwalls Advokatbyrå

Talangnätverk

Varmt välkommen att bli medlem i Setterwalls Stockholms talangnätverk.

Setterwalls talangnätverk riktar sig till dig som är juriststudent, till dig som sitter ting och till dig som redan är yrkesverksam jurist och är intresserad av en dialog med oss.

Genom ett medlemskap i vårt talangnätverk kommer du att få inbjudningar till våra event och tillställningar och få möjlighet att ta del av våra nyheter. Dialogen handlar både om juridiska intresseområden och om karriärutveckling. Vi håller kontakt med dig under dina studier eller din tingstjänstgöring, eller under tiden du som redan verksam jurist överväger om en karriär på en affärsjuridisk byrå som vår är något för dig.

Ett medlemskap i talangnäverket är inte en jobbansökan, men kan mycket väl bli det, om du så önskar. Nätverket är slutet, och medlemskap godkänns av oss och du kan när som helst välja att gå ur nätverket.

Anmäl dig genom att registrera dina kontaktuppgifter här och, om du vill, berätta lite för oss om dina intressen genom att besvara de korta frågor som du får när du registrerar dig. Du kan också ladda upp ett CV och andra dokument, men det är inget krav. Sen hör vi av oss.

 

Vi ser fram emot att få nätverka med dig!

Gå med i nätverket