Talangnätverk & Talangprogram

Varmt välkommen att bli medlem i Setterwalls Stockholms talangnätverk.

Setterwalls talangnätverk riktar sig till dig som är juriststudent och till dig som sitter ting.

Genom ett medlemskap i vårt talangnätverk kommer du att få inbjudningar till våra event och tillställningar. Syftet med detta nätverk är att vi ska få en närmare relation genom dialog och träffar. Ett medlemskap i talangnäverket är inte en jobbansökan, men kan mycket väl bli det, om du så önskar. Nätverket är slutet, och medlemskap godkänns av oss och du kan när som helst välja att gå ur nätverket.

Anmäl dig genom att registrera dina kontaktuppgifter här. Vi ser fram emot att få nätverka med dig!


Setterwalls Talangprogram

Setterwalls Talangprogram är ett program för dig som har ett särskilt intresse av affärsjuridisk verksamhet och det dagliga byrålivet.

Programmet erbjuds ett fåtal utvalda juriststudenter som genom Setterwalls Talangprogram får en unik möjlighet att redan under studietiden bygga ett nätverk av framstående affärsjurister. Du som blir uttagen till Setterwalls Talangprogram blir tilldelad en fadder och blir även inbjuden till ett antal träffar, föreläsningar och aktiviteter. 

Programmet pågår under höst- och vårtermin. Antagningen för HT2021 öppnar i augusti 2021.

Vill du få information om när vi öppnar ansökan till Setterwalls Talangprogram? Som medlem i Setterwalls talangnätverk får du förhandsinformation om både event, webbinarium och talangprogrammet. Anmäl dig i länken nedan.

Gå med i nätverket

Har du frågor, kontakta gärna: