byrånyhet | 17 aug 2007

Owe Hjelmqvist ny Managing Partner på Setterwalls

Responsive image

Advokat Owe Hjelmqvist är ny Managing Partner för Setterwalls Stockholm. Håkan Fohlin som varit MP under 3,5 år återgår nu till klientarbete på heltid. Owe Hjelmqvists huvudsakliga verksamhetsområden som advokat är processrätt och immaterialrätt. Han har bland annat varit verksam som rådgivare till företag och organisationer inom Sveriges medie- och underhållningsbransch, bland annat evenemangsföretag, TV-bolag och tidningar.

– Setterwalls driver en verksamhet med anor från 1800-talet men med ambitionen att vara en av de modernaste byråerna. Det är en utmaning att leda en sådan verksamhet, säger Owe Hjelmqvist.

Setterwalls är Sveriges fjärde största advokatbyrå med närmare 200 anställda, varav 140 advokater, fördelade på tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Setterwalls omsatte ca 342 MSEK 2006, en stark tillväxt från 2005 då byrån omsatte 262 MSEK. Bara under de fem senaste åren har Setterwalls fördubblat både antalet jurister och omsättning.

Stockholmskontorets ordförande Fred Wennerholm riktar ett välförtjänt tack till Håkan Fohlin för hans framgångsrika ledning.

Kontakt:

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.