byrånyhet | 12 okt 2018

Setterwalls anställer Minna Skyman som ny vd för Göteborgskontoret

Responsive image

Setterwalls har i början på oktober rekryterat Minna Skyman till posten som ny vd för Göteborgskontoret. Minna kommer närmast från Skanska Sverige där hon arbetat i 16 års tid i två omgångar. Senast som affärsutvecklingschef och dessförinnan som ansvarig för internrevision och compliance för verksamheten i Norden. Mellan anställningarna på Skanska Sverige arbetade Minna på Preera som managementkonsult – där hon även var delägare under flera års tid.

Minnas arbete på ledningsnivå samt hennes breda kompetens och unika kundperspektiv kommer stötta Setterwalls verksamhet och visioner framåt. Dels om att vara branschledande rådgivare såväl nu som i framtiden, dels om att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare för att behålla och attrahera nya talanger.

– Setterwalls helhjärtade engagemang genomsyrar verksamheten i alla led. Min vision är att fortsätta utveckla Setterwalls så att man som kund eller anställd vill söka sig till oss. Det märks tydligt på den korta tid jag varit här att ambitionen är att bli en ännu bättre arbetsgivare och partner för kunderna, säger Minna Skyman.

– Att jag dessutom fått förtroende som vd – trots att jag har en akademisk bakgrund inom ekonomi och inte juridik – tycker jag vittnar om en modern och nytänkande byrå. Setterwalls är en av Sveriges mest framgångsrika advokatbyråer som inte är rädda för att skapa förändring inom en ganska så traditionell bransch, säger Minna Skyman.

Kontakt:

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.