byrånyhet / 20 feb 2023

Setterwalls är fortsatt stolt partner till 17Nätverket

Responsive image

Setterwalls är mycket stolta över att vi för femte året i rad fortsätter vårt samarbete med 17Nätverket. Som en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer har vi som arbetsgivare ett stort ansvar att bidra till ett mer jämställt svenskt näringsliv. Vi lägger stor vikt i att skapa en blomstrande arbetsplats där alla har samma förutsättningar – något som 17Nätverket inspirerar till.

Organisationen 17Nätverket främjar kvinnligt entreprenörskap och arbetar aktivt för ett mer jämställt svenskt näringsliv. Deras vision är att inspirera fler kvinnor till att ta större plats inom stora bolag. Nätverket grundades år 2018 på initiativ av Jessica Löfström tillsammans med Lena Apler, Monica Lindstedt, Anna Bråkenhielm och Maria Mattsson Mähl.

– I år tar 17 nätverket tillsammans med Setterwalls ett större och nytt grepp efter Covid-åren som inneburit att vi inte kunnat göra de aktiviteter vi planerat och velat göra. 17Nätverket ser mycket fram emot att få i gång debatter om riskkapital, entreprenörskap bland kvinnor, att inspirera och återigen vara förebilder så att vi kan inspirera fler kvinnor att starta och bygga stora bolag, säger Jessica Löfström, som utöver sitt engagemang med nätverket sitter som styrelseordförande i ExpanderaMera Byggbemanning.

Den 8 mars i år anordnar Setterwalls ett gemensamt event tillsammans med 17Nätverket för att uppmärksamma Internationella Kvinnodagen. Vi kommer hålla en paneldiskussion där Johanna Ekström, förra årets vinnare av 17Nätverkets pris Årets Bråkigaste kvinna, delar med sig av sina tankar om Femme-Washing.

– 17Nätverket har varit en viktig inspirationskälla för oss på Setterwalls och vi väldigt stolta att för femte året i rad vara partner med nätverket. Genom samarbetet har vi fått lära känna otroligt inspirerande kvinnor som bidragit till att förändra entreprenörskapet i Sverige där de tillsammans har över 6000 anställda och omsätter tio miljarder kr. Och vi är särskilt stolta över att få dela ut priset Årets Bråkigaste Kvinna, som går till kvinnor som har brutit ny mark inom näringsliv, företagande, politik och ledarskap. Vi är glada att i år kunna stötta nätverket genom bland annat juridisk kunskapsdelning och gemensamma insatser som främjar kvinnligt entreprenörskap inom svenskt näringsliv, säger Henrik Kjellander, Executive Partner på Setterwalls.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.