byrånyhet / 11 mar 2022

Setterwalls fortsatt stolt partner till 17Nätverket

Responsive image

Setterwalls är mycket stolta över vårt fortsatta samarbete med 17Nätverket som vi varit partner till sedan fyra år tillbaka. Som en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer bär vi ett stort ansvar som arbetsgivare att bidra till ett mer jämställt svenskt näringsliv samt skapa en välmående arbetsplats där alla har samma förutsättningar – något som 17Nätverket brinner för och som vi inspireras av.  

17Nätverket är en organisation som främjar kvinnligt entreprenörskap och som aktivt jobbar för ett mer jämställt svenskt näringsliv. Deras vision är att inspirera fler kvinnor till att ta mer plats inom stora bolag. Nätverket grundades år 2018 på initiativ av Jessica Löfström tillsammans med Lena Apler, Monica Lindstedt, Anna Bråkenhielm och Maria Mattsson Mähl.  

– Vi är så glada att ni på Setterwalls fortsätter att stötta 17 i vårt numera gemensamma arbete med att förändra världen till det bättre. Vi tror att det kan åstadkommas genom att vi får fler kvinnor att grunda bolag men framförallt att få kvinnorna att våga bygga sina bolag riktigt stora. Vi tror att kvinnor är speciellt bra på att förändra världen till det bättre, säger Jessica Löfström, som utöver sitt engagemang med nätverket sitter som styrelseordförande i ExpanderaMera Byggbemanning.

Den 8 mars i år höll Setterwalls ett gemensamt event tillsammans med 17Nätverket för att uppmärksamma Internationella Kvinnodagen, där det diskuterades flera viktiga aspekter kring jämställdhet och mångfald.  

Jag är otroligt imponerad av 17Nätverket och deras medlemmars drivkraft att förändra, utveckla och våga att ifrågasätta svenskt näringsliv. På Internationella Kvinnodagen den 8 mars bjöd vi in representanter från 17Nätverket att delta i en paneldiskussion som blev mycket lyckad och som jag bär med mig många inspirerande och viktiga punkter ifrån. Som advokatbyrå behöver vi vara en attraktiv arbetsplats där alla ges samma utvecklingsmöjligheter. Där tror jag att värderingar och den interna kulturen är minst lika viktig som ett mer mångfaldigt svenskt näringsliv i vår strävan efter ökad jämställdhet, säger Henrik Kjellander, Executive Partner på Setterwalls.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.