byrånyhet | 10 feb 2021

Setterwalls fortsätter som stolt partner till 17nätverket

Responsive image

Setterwalls är stolta över att för tredje året i rad bidra till kvinnligt entreprenörskap i Sverige genom partnerskapet med 17nätverket. För oss är jämställdhet i samhället och näringslivet en självklarhet. Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk och vi har flera år i rad rankats som en av de mest attraktiva advokatbyråerna att arbeta på – något som vi självklart är mycket stolta över.

– Vi strävar ständigt efter ökad jämställdhet. Utöver att kontinuerligt arbeta med jämställdhetsfrågor i vår egen verksamhet har vi valt att samarbeta med 17nätverket. Medlemmarna är alla framgångsrika förebilder som skapar tillväxt och arbetstillfällen och är ett självklart val för oss att stötta säger Henrik Kjellander, MP på Setterwalls.

Jessica Löfström, Grundare av 17nätverket och styrelseordförande i ExpanderaMera byggbemanning kommenterar samarbetet med Setterwalls:

- Vi på 17 är enormt tacksamma att Setterwalls stöttade oss direkt när vi drog igång nätverket med all ovisshet som det innebar. Jag är djupt imponerad av Setterwalls mod och beslutsamhet med att förnya och förändra svenskt näringsliv genom att aktivt arbeta för att få fler kvinnor i näringslivets alla positioner. Setterwalls är alltid med i påhitt och upptåg som till exempel när de delade ut ett pris till Årets Bråkigaste Kvinna. Vi känner stark gemenskap med Setterwalls och alla entreprenörer behöver en bra rådgivningspartner därför känns det tryggt att ha med er på Setterwalls som är en av de ledande byråerna i Sverige idag, tillägger Jessica Löfström.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.