byrånyhet / 12 jun 2013

Setterwalls nybliven partner med seglingstävlingen M32 Cup

Responsive image

Idag har extremtävlingen M32 Cup premiär i Sverige, närmare bestämt på Hönö utanför Göteborg. M32 Cup är en ny professionell seglingscup med några av de absolut bästa seglarna, inklusive nyblivne OS-guldmedaljören Fredrik Lööf och ytterligare olympier. Setterwalls är stolt partner i projektet.

M32 Cup är ett helt nytt koncept som helt ändrar på hur modern segling kan upplevas och utövas. Cupen bli en årlig seglingsupplevelse av rang i Nordens största städer. För 2013 ser schemat ut som följer:

Göteborg 12-15 juni

Malmö 21-24 augusti

Stockholm 19-21 september

Jonas Frii, Managing Partner på Setterwalls i Malmö, och Fredrik Roos, delägare i Göteborg har varit drivande bakom denna satsning och kommenterar så här: ”För oss som byrå är M32 inte bara något som kunder och medarbetare samlas runt som upplevelse. Att sätta foten på en M32 en blåsig dag liknar inget annat. Cupen är också ett sätt för oss att bidra med rådgivning i ett projekt som utmanar konventioner och gränser med moderna tankesätt. Vi ser fram emot att jobba tillsammans.”

Peter Gustafsson, projektledaren bakom M32 Cup berättar: ”Vi vill göra seglingen mer publikvänlig och medial genom att samla de bästa seglarna i riktigt snabba båtar och köra racen nära land där publik och media finns. Vi ser också behovet av att göra seglingssporten mer professionell. Det handlar om allt från rättigheter, varumärken och relationer med sponsorer, städer och samarbetspartners, till hur vi avtalsmässigt knyter upp team och enskilda seglare. Det känns mycket bra att ha Setterwalls som partner i detta arbete. De har erfarenhet från liknade verksamheter och är lätta att ha att göra med. Det skall bli kul att göra detta tillsammans.”

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.