byrånyhet / 18 feb 2022

Setterwalls ökar intäkterna med 19% och fortsätter att stärka erbjudandet

Responsive image

Setterwalls Advokatbyrå hade en stark tillväxt under 2021 och ökade arvodesintäkterna med 19% totalt för de tre kontoren, där Stockholmskontoret hade en ökning om hela 25%. De totala arvodesintäkterna landande på 763 miljoner kronor.

-Tillväxten förra året var otroligt stark och den leddes som förväntat av vår transaktionsavdelning, säger Henrik Kjellander, Managing Partner på Setterwalls. Det är samtidigt väldigt roligt att se bredden i vår tillväxt inom samtliga discipliner vilket är viktigt när man har ett fullserviceerbjudande. Vi har förstärkt med nya delägare inom flera områden, bland på transaktionssidan, och vi är inne i en expansiv fas och har fler förstärkningar på gång.

– Vi ser också att våra strategiska satsningar uppskattas av klienterna där vi t.ex. har vuxit mycket inom förnybar energi och vi är topprankade inom miljörätt och Fintech. Vår bank- och finansverksamhet som vi har förstärkt under senaste åren går också väldigt starkt.

– Hela den affärsjuridiska branschen har haft en fin tillväxt de senaste ett och ett halvt åren, och även om det finns en oro kring räntorna, börsen och det säkerhetspolitiska läget i världen är grundfundamentet starkt och vi tror på fortsatt stark tillväxt under 2022. En större utmaning för byråerna är snarare konkurrensen om talangerna. Som advokatbyrå behöver vi vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda intressanta arbetsuppgifter och en bra arbetsplats så att det ger möjlighet till utveckling för våra medarbetarna. Vi ser också att värderingarna och den interna kulturen är precis lika viktig för talangerna, och det är positivt eftersom det utvecklar hela branschen att bli bättre.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.