byrånyhet / 22 mar 2022

Setterwalls tillväxtresa fortsätter – “Vi ska bli ännu starkare”

Responsive image

Setterwalls Advokatbyrå stärker sitt team inom EU- och konkurrensrätt genom extern rekrytering. I början av mars tillträdde Rolf Larsson som ny delägare för verksamhetsgruppen med målsättningen att bli en ännu mer stabil aktör inom området.
Setterwalls är en jättefin byrå som jag har haft koll på sedan lång tid tillbaka, det känns otroligt bra att gå in som delägare och bidra till fortsatt utveckling, säger Rolf Larsson.

Setterwalls förvärvar spetskompetens till sitt verksamhetsområde EU- och konkurrensrätt; Rolf Larsson har sedan tre veckor tillbaka gått in som ny delägare för byrån i Stockholm. Rolf var tidigare huvudansvarig för EU-och konkurrensrättsavdelningen på en annan byrå, och har dessutom varit verksam på konkurrensverket och hos EU-kommissionen. Nu är tanken att han ska förstärka Setterwalls inom området.

– Med sin över tjugo år långa konkurrensrättsliga erfarenhet inom bland annat bank och finans, telekom, industri och dagligvaruhandel, ser vi Rolf Larsson som en välkommen förstärkning till Setterwalls säger Henrik Kjellander, Managing Partner för Stockholmskontoret.

– Målsättningen framöver är att vara med och utveckla vår verksamhet inom EU-och konkurrensrätt. Vi vill växa och bli ännu starkare och mer konkurrenskraftiga. Det känns väldigt bra att kunna få vara med och jobba med flera stora ärenden och ta en mer framträdande plats, säger Rolf Larsson innan han fortsätter:
– Än så länge har det inte gått så lång tid sedan jag började här, men hittills har jag fått en väldigt bra känsla. Det ska bli spännande att se hur allting utvecklas framöver.

Storsatsning på EU- och konkurrensrätt
Setterwalls har det senaste året expanderat och utvecklat sin EU- och konkurrensrättsavdelning. Idag erbjuder byråns specialister juridisk rådgivning inom närmare tjugo olika områden. För cirka tre månader sedan tillträdde Erik Gadman, expert på offentlig upphandling, som delägare och ansvarig för verksamhetsgruppen.

– Jag både hoppas och tror att min kompetens kommer att bidra till fortsatt utveckling för gruppen. Jag ser fram emot att bistå klienter med att realisera och optimera sin verksamhet inom både svenska och internationella konkurrensregler. Det kommer att bli spännande år helt enkelt, avslutar Rolf Larsson.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.