Rekryteringsprocessen – steg för steg

Din ansökan

När du lämnar in din ansökan får du en bekräftelse på att vi har tagit emot dina handlingar och processen är i gång. Motsvarar din profil det vi söker, ser vi fram emot att ta dig vidare i vår rekryteringsprocess.

Rekryteringstester

Du genomför en rad olika rekryteringstester hos oss där vi bland annat mäter din slutledningsförmåga, numeriska förmåga och dina språkkunskaper. Om du har de egenskaper vi söker, välkomnar vi dig vidare i processen.

Kompetensbaserad intervju

Välkommen på intervju! Vi är nyfikna på att höra mer om dig, dina erfarenheter och vad du hoppas på under din karriär hos oss. Under intervjun matchar vi dig utifrån de kompetenser vi tror krävs för att lyckas  i den aktuella rollen.

Referenser

Nu är vi nästan framme i slutet av rekryteringsprocessen. Det verkar som att vi matchar varandra väl, kul! Vi tycker att du har visat oss kompetenser som överensstämmer med dem vi söker. Genom att komma i kontakt med dina tidigare arbetskollegor, hoppas vi att bilden av dig blir ännu tydligare.

Möte med representanter från Setterwalls

Slutligen vill vi också att du ska ha möjlighet att träffa dina potentiella kollegor. Förhoppningsvis har du redan hunnit skapa en bra bild av din roll och av Setterwalls. Här finns möjlighet att fånga upp ytterligare frågor och funderingar i ett avspänt möte.

Erbjudande

Det är med stor glädje vi erbjuder dig en anställning hos oss! Vi hoppas att du väljer att acceptera vårt erbjudande. Välkommen till Setterwalls!

Tillbaka