Student och Setterwalls

Student with high-flying ambitions?

We give you all opportunities.

Följ oss

Vill du hänga med vad som händer hos oss, komma lite mer på insidan och lära känna dina framtida kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Läs om våra studentroller.

Vi på Setterwalls  värdesätter kontakten med duktiga och ambitiösa juriststudenter och hoppas att du tar upp kontakten med oss redan under din studietid. Vi bjuder regelbundet in till studentträffar, du kan via vårt talangrogram få en unik inblick i den dagliga verksamheten, och du har möjlighet att omsätta din teoretiska kunskap i praktiken genom någon av våra olika studentroller. Dessa kan du läsa mer om nedan. Satsar du på oss - satsar vi helhjärtat på dig.

Hur når jag igenom bruset om jag är intresserad av Setterwalls?

1/5

Lär känna oss

Våga ta kontakt! Besök våra studentevent som anordnas regelbundet, bland annat hålls årligen i början av året "En dag på Setterwalls" på våra tre kontor. Lär känna rekryteringsansvariga, ställ frågor, prata med våra jurister och bygg relation till de som arbetar på Setterwalls. Det är det i särklass bästa sättet att nå genom bruset. Följ oss på sociala medier för att ha koll på vad som händer på byrån. På vårt instagramkonto Setterwallskarriar får du en mer personlig bild av hur det är att arbeta på Setterwalls och kan på så sätt avgöra om du tror att vi passar varandra.

2/5

Hållbara relationer

Oavsett om du är student, klient eller en befintlig Setterwallskollega så ser vi långsiktigt på våra relationer och hoppas alltid att våra samarbeten sträcker sig över en längre tid. Det är med långsiktighet i åtanke vi rekryterar och hoppas såklart att våra studenter ska välja Setterwalls, även efter avslutade studier.

3/5

Våga visa ditt rätta jag

 Olika personligheter är viktigt för vår arbetsmiljö, det blir alltid bäst när du är helt dig själv och kommer att vara helt avgörande för den potentiella matchningen som sker mellan dig och oss.

4/5

Gå med i vårt talangnätverk

Genom ett medlemskap i vårt talangnätverk får du inbjudningar till våra event och tillställningar. Syftet med detta nätverk är att vi ska få en närmare relation genom dialog och träffar.

5/5

Ta chansen - Ansök till Setterwalls olika program!

Vi erbjuder dig som student olika möjligheter att ta del av vår verksamhet. Stockholmskontoret erbjuder bland annat Setterwalls Talangprogram och i Malmö och Göteborg erbjuds du en praktikvecka.