Talangnätverk & program

Setterwalls talangnätverk

Varmt välkommen att bli medlem i Setterwalls talangnätverk. Talangnätverket riktar sig till dig som är juriststudent och till dig som sitter ting.

Genom ett medlemskap i vårt talangnätverk kommer du att få inbjudningar till våra event och tillställningar. Syftet med nätverket är att vi ska få en närmare relation genom dialog och träffar. Ett medlemskap i talangnätverket är inte en jobbansökan, men kan mycket väl bli det om du vill. Nätverket är slutet och du kan när som helst välja att gå ur nätverket.

Anmäl dig genom att registrera dina kontaktuppgifter i formuläret längre ned på sidan. Vi ser fram emot att få nätverka med dig!

 

Setterwalls talangprogram

Som juriststudent med intresse för affärsjuridik är det värdefullt att få inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå. Genom Setterwalls talangprogram kommer du att etablera ett stort nätverk med jurister inför framtiden, erhålla en djupare förståelse för hur arbetet går till på en affärsjuridisk byrå och förhoppningsvis kommer du även att få en större klarhet i vilka områden som är mest intressanta för just dig. Vi ser även fram emot att lära känna dig och hoppas på en fortsatt relation även efter programmets slut.

Genom Setterwalls talangprogram får du en erfaren mentor som arbetar inom något av de juridiska områdena som du är intresserad av. Du och din mentor har regelbundna träffar under hela programmet och din mentor kommer att ge dig en yrkesmässig introduktion, karriärtips och vägledning. Utöver mentorskap erbjuder programmet dig inbjudan till:

  • Sociala aktiviteter tillsammans med de andra talangerna och mentorer
  • Byråaktiviteter
  • Föreläsningar
  • Utbildningstillfällen

Programmet erbjuds dig som studerar på juristprogrammet och som har ett särskilt intresse för affärsjuridik. Då vi vill att du som är med ska få en unik upplevelse har programmet endast ett fåtal exklusiva platser.

Omfattning: Regelbundna träffar under en termin.

Plats: Setterwalls kontor i Stockholm.

 

Tillbaka

Kontakta våra rekryteringsansvariga

Felicia Fischerström, Sandra Selberg Gustafsson
  • Exempelvis T1, T2, T3

Anmäl dig till vårt talangtnätverk.

Varmt välkommen att bli medlem i Setterwalls talangtnätverk. Genom att fylla i dina uppgifter i formuläret kommer du att få inbjudningar till våra event, tillställningar samt information om lediga studenttjänster och sommarnotariat.