byrånyhet | 29 jan 2024

Andréa Jällbrink tillträder rollen som counsel och Head of Shipping på Setterwalls i Göteborg

Responsive image

Andréa Jällbrink började för snart sju år sedan i transporträttsgruppen på Setterwalls. Med sin gedigna expertis har Andréa nu tillträtt rollen som counsel på Setterwalls i Göteborg och i samband med detta axlar hon även ansvaret som Head of Shipping på Göteborgskontoret.

Transportsektorn genomgår stora förändringar och efterfrågan på transportrelaterad specialistrådgivning ökar markant. Med Andréa vid rodret växlar vi upp för att möta denna efterfrågan.

– Vi är otroligt glada att Andréa väljer att fortsätta sin karriärresa hos oss på Setterwalls. Hon är ett starkt namn inom transportbranschen, en riktigt vass advokat och en omtyckt kollega, säger Jenny Hammarberg, VD för Setterwalls i Göteborg.

Andréa har arbetat på Setterwalls sedan 2017. Hon arbetar främst med sjö- och transporträtt men tillhör även Setterwalls commercialgrupp där hon biträder klienter i frågor avseende bland annat kommersiella avtal.

– Jag har trivts väldigt bra på byrån sedan dag ett och det känns fantastiskt roligt att nu få möjligheten att ta nästa steg och fortsätta utvecklas tillsammans med alla duktiga kollegor på Setterwalls. Jag ser fram emot att ta ett större ansvar för att driva byrån framåt, såväl i våra klientrelationer som utifrån ett medarbetarperspektiv, säger Andréa Jällbrink.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.