byrånyhet | 01 sep 2014

Åsa Erlandsson ny vd och Executive Partner för Setterwalls

Responsive image

Advokaten Åsa Erlandsson har utsetts till ny vd/Executive Partner (EP) för Setterwalls Advokatbyrå och tar därmed över stafettpinnen efter Joakim Edoff.

Åsa Erlandsson är advokat med studier vid Uppsala universitet i grunden. Åsa kom till Setterwalls 1998 och har sedan 2010 varit Managing Partner (vd) för Setterwalls Stockholm. Åsa ingår också i Setterwalls arbetsrättsgrupp där hon biträder svenska och utländska arbetsgivare i olika typer av arbetsrättsliga frågor. 

Åsa Erlandsson som nu tar över rollen som Executive Partner säger:
–   Det är en både sporrande och spännande utmaning att ta över rollen som vd/EP. Vår ambition är att fortsätta arbetet med att skapa ett Setterwalls i tiden och att förstärka vår marknadsposition ytterligare. Ett annat mål är att våra kärnvärden (Mod, Engagemang, Resultat och Ansvar) förtydligas genom hela vår verksamhet och gentemot våra kontaktytor.

–   Det känns roligt att vi fått Åsa som ny vd/EP. Tidpunkten är läglig eftersom vi just nu arbetar med vår nya affärsplan för perioden 2015-2017. Åsa har framgångsrikt lett och kommer också fortsätta att leda den dagliga verksamheten i Stockholm. Den dagliga verksamheten vid våra två andra kontor leds av Managing Partner Joakim Edoff (Göteborg) och Managing Partner Jonas Frii (Malmö). På dagens konkurrensutsatta marknad är det viktigt att ha ett tydligt kunderbjudande samtidigt som vi arbetar med att befästa vår roll som en av Sveriges ledande och mest välrenommerade affärsjuridiska rådgivare. Åsas uppgift blir att leda detta arbete. Hennes kompetens i företagsledningsfrågor i kombination med hennes erfarenhet av kvalificerat advokatarbete gör henne mycket kvalificerad som ledare för vår verksamhet, säger advokaten Marc Tullgren, Setterwalls styrelseordförande, och fortsätter:               

–  Vi vill framföra ett stort tack till Joakim för hans mycket uppskattade insatser under hans långa tid som vd/EP och ser fram emot fortsatt samarbete kring utvecklingen av byrån när han nu återgår att fokusera på rollen som Managing Partner för Setterwalls Göteborg.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.