byrånyhet | 12 feb 2019

Emmelie Tedfelt tillträder som Specialist Counsel och förstärker Setterwalls arbetsrättserbjudande

Responsive image

Efter 10 år som jurist på Setterwalls Göteborgskontor tar Emmelie Tedfelt klivet in i sin nya roll som Specialist Counsel. Tillsammans med sitt team ska Emmelie förstärka Setterwalls redan ledande position för att möta marknadens alltmer komplexa problemställningar.

– Jag är oerhört glad över att få möjligheten att utveckla verksamheten inom arbetsrättsområdet och fokusera ytterligare på att stötta våra kunder såväl i deras dagliga verksamhet som i större strategiska frågor.  Vi befinner oss i en tid där företag efterfrågar alltmer specifik kompetens, att rätt person gör rätt saker. Tanken är därför att jag ska utveckla ett starkt team som kan fortsätta att tillhandahålla spetskompetens inom det arbetsrättsliga området, säger Emmelie Tedfelt.

Setterwalls är redan idag marknadsledande inom arbetsrätt och har ledande specialister som ger svenska och utländska arbetsgivare vägledning i alla typer av arbetsrättsliga frågeställningar. Som Specialist Counsel kommer Emmelie tillsammans med sitt team arbeta proaktivt med att utveckla och förfina erbjudandet för att möta marknadens alltmer komplexa problemställningar.

– På Setterwalls vill vi att kompetensen och erfarenheten som våra medarbetare samlar under åren återinvesteras i byrån. I rollen som Specialist Counsel får erfarna jurister möjligheten att dela med sig av sina specialistkunskaper både till kunder och kollegor, samtidigt som de får chansen att bredda sin arbetsroll. Detta passar perfekt för Emmelie, som är en otroligt duktig och erfaren jurist som med sina 10 år på Setterwalls har skaffat sig bred kompetens inom flera arbetsrättsliga områden. Som Specialist Counsel kommer hon ansvara för att utveckla vårt arbetsrättserbjudande ytterligare, säger Lisa Bogren, HR-chef Setterwalls Göteborg.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Arbetsrätt och pensioner

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.