byrånyhet / 31 okt 2017

Fem nya partners på Setterwalls – merparten inom Företagsöverlåtelser, M&A

Responsive image

Setterwalls Advokatbyrå, en av landets ledande affärsjuridiska byråer, har utsett fem nya partners inför 2011. Huvuddelen av dessa arbetar med företagsförvärv, som också gått starkt inom Setterwalls under året. Även tvistelösning och bank och finans har varit tillväxtområden.

– Företagsförvärv är en fortsatt stark tillväxtnisch för Setterwalls och under 2010 har vi sett betydligt högre aktivitet än under 2009, vilket också återspeglas i utseendet av nya partners, säger Joakim Edoff, Executive Partner för Setterwalls, och fortsätter:

– Även tvistelösning – inte minst internationella skiljeförfaranden – och flygplansfinansiering är två tillväxtområden, som utvecklades starkt under 2009 och som under 2010 fortsatt att öka och där Setterwalls nu får nya partners som kan bygga vidare på den utvecklingen. 

Johan Sidklev, 37 år, verksam i Stockholm, har varit på Setterwalls sedan 2002 och ingår i verksamhetsgrupperna för tvistelösning och shipping.

Johan Strömbäck, 33 år, verksam i Stockholm, har varit på Setterwalls sedan 2003 och ingår i verksamhetsgrupperna för företagsförvärv och tvistelösning .

Magnus Eriksson, 44 år, verksam i Stockholm, har varit på Setterwalls sedan 2009 och är verksam inom bank & finans med särskilt fokus på flyg- och järnvägsområdena.

Mattias Bergström, 37 år, verksam i Göteborg, har varit på Setterwalls sedan 2002 och ingår i verksamhetsgruppen för företagsförvärv.

Niklas Eskilsson, 42 år, verksam i Göteborg, har varit på Setterwalls sedan 2005 och ingår i verksamhetsgruppen för företagsförvärv och inriktad mot Life-sciences området.

– Det är mycket glädjande att kunna utse nya partners ur de egna leden. Det är dessutom ett gott tecken för byråns återväxt och föryngring att samtliga nya delägare är under 45, säger Joakim Edoff.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.