byrånyhet / 09 feb 2023

Markus Olausson tillträder rollen som counsel

Responsive image

Efter närmare sju år som jurist på Setterwalls Advokatbyrå i Göteborg har Marcus Olausson tillträtt rollen som counsel. Att attrahera och behålla medarbetare är en viktig del av Setterwalls tillväxtplan och därför vill vi ge våra jurister möjlighet att växa och utvecklas inom byrån.

– Jag är väldigt glad för att jag får chansen att fortsätta min karriär på Setterwalls och bidra till byråns fortsatta tillväxt, säger Marcus Olausson.

Marcus har arbetat på Setterwalls sedan 2016 och är en del av byråns M&A-team och bank- och finansgrupp. Han företräder klienter i olika slags transaktioner, ofta i en internationell miljö, samt i svenska och internationella finansieringar, projektfinansieringar och finansregulatoriska frågor. Han har också arbetat som teamleader och drivit transaktionsgruppens utvecklingsarbete.

– Då jag genom åren har haft insyn i och bidragit till byråns utveckling så känns detta som ett naturligt nästa steg. Jag hoppas kunna komma med nya perspektiv och stärka vårt varumärke genom att satsa på områden som är viktiga för framtidens företagare och generationer.

– Vi är glada att Marcus väljer att satsa på Setterwalls. Marcus har haft en snabb utvecklingstakt sedan start och har omfattande erfarenhet av uppdrag och projekt inom sina specialistområden. Vi ser fram emot att se Marcus fortsatta utveckling på byrån, säger Minna Skyman, VD på Setterwalls i Göteborg.

Kontakt:

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.