byrånyhet / 30 aug 2023

Setterwalls Advokatbyrå i Göteborg utser ny VD

Responsive image

Advokatbyrån Setterwalls utser Jenny Hammarberg som ny VD för bolagets Göteborgsverksamhet. Jenny efterträder Minna Skyman som går vidare som landschef för den finska verksamheten på Logistic Contractor.

– Minna har under sina 5 år som VD drivit ett framgångsrikt utvecklingsarbete som bidragit till tillväxt och starkt förbättrad lönsamhet i verksamheten, framför allt genom det mycket lyckade värderings- och kulturarbetet. Vi önskar Minna stort lycka till i sin nya roll, säger Johan Hallén, delägare och styrelseordförande för Setterwalls Göteborg.

Jenny har en gedigen erfarenhet där hon bland annat arbetat som managementkonsult på EY och som VD för konsultbolaget Eicorn. Hon är också medgrundare till Svenska AI-akademin och har ett stort intresse i hur ny teknik kan skapa fler affärsmöjligheter.

– Advokatbranschen är en bransch där digitalisering, förändring av affärsmodeller, och tillkommande regulatoriska områden ger oss helt nya förutsättningar och möjligheter för fortsatt utveckling, tillväxt och lönsamhet. Jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter och kunskaper för att fortsätta tillväxtresan och att bygga ett Setterwalls som håller i längden, säger Jenny.

– Jennys affärsdrivna ledarskap, parallellt med ett medarbetarorienterat perspektiv kommer stärka vår organisation. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Setterwalls under ledning av Jenny, säger Johan Hallén.

Kontakt:

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.