byrånyhet / 14 sep 2023

Setterwalls topprankade hos IFLR1000

Responsive image

IFLR 1000 har nu publicerat rankingen för 2023. Som en fullservicebyrå på den kommersiella juridiska marknaden är vi stolta över att vårt engagemang för våra kunder fortsätter att återspeglas i resultaten.

IFLR1000 släppte sin årliga ranking för de affärsjuridiska områdena finans och bolagsrätt och det är med stolthet vi konstaterar att resultaten av våra ambitioner fortsätter att återspeglas i omnämnanden av våra kunder. Setterwalls är rankade i bl.a. Bank och finans, Aktiemarknadsrätt, Företagsöverlåtelser, M&A och Obestånd, rekonstruktion och konkurs.

– Vi är otroligt glada över utmärkelserna från IFLR 1000. Vår strävan att alltid ge våra klienter den mest högkvalitativa rådgivningen ger resultat. Vi ser fram emot att fortsätta att stärka svenskt affärsliv och göra skillnad för våra klienter, säger Henrik Kjellander, Executive MP på Setterwalls.

Detta säger våra klienter om Setterwalls:

”They are the best in Sweden in many aspects. Especially when using financing as credit enhancement for commercial lending.” 

”The lawyers at Setterwalls are always offering quick support and fantastic responses on special cases and handle problems with finesse.”

”Easy to work with and easy to get hold of.”

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.