byrånyhet | 16 dec 2021

Setterwalls expanderar – tar in tre nya delägare

Responsive image

Setterwalls advokatbyrå utökar antalet delägare på Stockholmskontoret med advokaterna Magnus Steninger, Erik Gadman och Niklas Follin. Med kompetens och erfarenhet från olika verksamhetsområden ska trion bidra till att accelerera Setterwalls tillväxt.

– Vi är stolta över att kunna välja Magnus, Erik och Niklas till nya delägare på Setterwalls, det känns extra roligt att vi har säkerställt fortsatt utveckling, säger Henrik Kjellander, Managing Partner på Setterwalls, Stockholm.

Under hösten har Setterwalls i Stockholm genomfört en internrekrytering av två nya delägare – Magnus Steninger och Niklas Follin. Byrån gjorde även en extern rekrytering av Erik Gadman som blev delägare från mitten av november. Med en lång erfarenhet från andra advokatbyråer av att lämna rådgivning till leverantörer och upphandlande myndigheter leder Erik Gadman Setterwalls verksamhetsgrupp inom området offentlig upphandling.

– Min första tid på Setterwalls har varit mycket trevlig och jag är imponerad av all den kompetens som finns på byrån. Jag ser fram emot att tillsammans med mina skickliga kollegor hjälpa nya och gamla klienter ta tillvara på de möjligheter som offentliga affärer innebär, säger Erik Gadman.

 

Med fokus på affärsutveckling

Magnus Steninger anslöt till Setterwalls från en annan byrå för tre år sedan och är specialiserad inom bland annat fastighetsinvesteringar och andra fastighetsrättsliga ärenden. För Magnus Steninger har steget till att bli delägare funnits i bakhuvudet redan från start och övergången förefaller sig därmed naturligt – nu ser han fram emot att ta affärsutvecklingen till nya höjder, med start 1 januari.

– Jag är väldigt glad över den här möjligheten, men framförallt nyfiken på att se vart det här kan ta vägen framöver. Det är väldigt roligt att jobba med affärsutveckling och detta blir ytterligare ett avstamp för mig och gruppen. Vi fortsätter att expandera med spännande uppdrag och nu får vi en större plattform att verka på så att vi tillsammans kan bygga något ännu större, säger Magnus Steninger.

 

Över tio år på Setterwalls

Niklas Follin är specialiserad inom IT-rätt, dataskydd och immaterialrätt och har varit på Setterwalls i över ett decennium. Niklas tillträder också som delägare den 1 januari, något som han ser fram emot.

– Den omedelbara målsättningen är att bygga vidare vårt starka erbjudande och serva våra viktiga klienter med vår spetskompetens. Vi ska naturligtvis förvalta den starka position vi har på marknaden idag men vi ser också fram emot att växa med nya klienter och uppdrag, säger Niklas Follin.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.