byrånyhet | 09 okt 2014

Setterwalls flyttar till nya lokaler på Sturegatan 10

Responsive image

Efter 27 år i lokalerna på Arsenalsgatan flyttar Setterwalls Stockholmskontor till toppmoderna lokaler på Sturegatan 10.

Avtalet med hyresvärden Gamla Livförsäkrings AB SEB Trygg Liv träffades den 29 september och efter omfattande hyresgästanpassningar kommer inflyttning att ske under augusti 2015.

–   Huset har en stark identitet i sin tidiga funkisstil. Det speglar en modern byrå som har mod att även fortsättningsvis våga sticka ut. Vi känner oss övertygade att dagens klienter kommer att känna sig hemma men också att huset och lokalerna kommer att kännas välkomnande för nya klienter som valt att arbeta med en modern byrå med Topp tre ambitioner, säger Jörgen Axelsson, styrelseordförande i Stockholm.

Åsa Erlandsson, Managing Partner på Setterwalls, fortsätter:

–   Vi ser flytten som ett naturligt steg i vår utveckling för att möta marknadens och medarbetarnas behov i dag och i morgon. Lokalerna främjar ett modernt, effektivt arbetssätt med transparens och kommunikation som en självklar del av verksamheten.

Setterwalls hyr ca 3 600 kvm och kommer finnas på tre våningsplan med egen entré från gatuplan.  Huset, som ligger ett stenkast från Stureplans puls och Humlegårdens grönska, var ett av de första exemplen på funktionalistisk arkitektur i Stockholm när det byggdes 1930.  Fastigheten är miljöcertifierad som Green Building.

Kontakt:

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.