byrånyhet | 11 jan 2019

Setterwalls i Malmö expanderar ytterligare och välkomnar entreprenadrättsexperten Henrik Trölle som ny delägare

Responsive image

Som tidigare meddelats ansluter advokat Henrik Trölle till Setterwalls entreprenadrättsgrupp i Malmö efter sammanlagt tolv år på Lindahl. Vid årsskiftet flyttade Henrik in i sitt nya kontor vid Stortorget i Malmö och ser fram emot att fortsätta leverera affärsnytta med sitt nya team, som i samband med rekryteringen förstärks med ytterligare två biträdande jurister.

Efterfrågan på entreprenadrättslig rådgivning fortsätter öka och nu expanderar Setterwalls i Malmö ytterligare för att gå denna till mötes. Med sin bakgrund som bolagsjurist hos NCC och advokat i Lindahls entreprenadrättsgrupp i Helsingborg, bidrar Henrik Trölle med en gedigen kännedom om och förståelse för byggbranschen och dess särskilda behov. Henrik Trölle ser stora möjligheter med expansionen:

– Vår samlade erfarenhet av bygg- och anläggningsprojekt formar ett starkt erbjudande till marknaden. Såväl befintliga som nya klienter kan se fram emot fortsatt mervärde och affärsnytta, bland annat i form av granskning och upprättande av entreprenadavtal, avtalsförhandlingar och utbildning, men också hjälp med tvistlösning i domstol och skiljenämnd där behovet ökat särskilt mycket under senare år, säger Henrik Trölle, advokat och delägare på Setterwalls i Malmö.

– Setterwalls entreprenadgrupp expanderar och rekryteringen av Henrik Trölle är en strategiskt viktig del av vår satsning på området, bekräftar Per Lidman, Managing Partner på Setterwalls i Malmö. Han tillägger att de rekryteringar som gjorts på delägarsidan avseende fastighetstransaktioner, finansiering och miljörätt sammantaget ger Setterwalls en mycket stark ställning inom de viktiga områdena.

Vi hälsar Henrik Trölle varmt välkommen till Setterwalls i Malmö!

Setterwalls är en av Sveriges ledande advokatbyråer med 260 medarbetare, varav 190 jurister. Byrån har erfarna specialister inom alla affärsjuridiska områden och en gedigen erfarenhet av de flesta branscher. Setterwalls olika specialistteam företräder många av Sveriges och världens ledande företag, institutioner och riskkapitalbolag.

Kontakt:

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.