byrånyhet | 14 dec 2020

Setterwalls M&A- och aktiemarknadsgrupp expanderar ytterligare genom rekryteringen av Jon Ericson som partner

Responsive image

Setterwalls fortsätter att stärka sin M&A- och aktiemarknadsgrupp genom rekryteringen av Jon Ericson som ansluter till Setterwalls den 1 januari 2021.

– Setterwalls har en fantastisk kultur och ett enastående team och det är imponerande att se vad de har åstadkommit inom strategisk utveckling de senaste åren. Det är en ära att bli del av den utvecklingen. På Setterwalls kommer jag också att återförenas med flera tidigare kollegor och det känns verkligen som att komma hem, säger Jon Ericson.

– Rekryteringen av Jon är helt i linje med vår tillväxtstrategi både inom M&A/aktiemarknadsrätt och för byrån i stort. Vi är väldigt glada att ha Jon ombord, säger Henrik Kjellander, Managing Partner på Setterwalls.

– Jon har ett fokus på internationell M&A och private equity och han kompletterar vår M&A- och aktiemarknadsgrupp på ett fantastiskt sätt. Med honom ombord stärker vi ytterligare vår kapacitet att hjälpa våra klienter i de mest komplexa och utmanande transaktionerna, säger Mattias Detterfelt, delägare inom M&A och styrelseordförande på Setterwalls.

Jon är rankad som leading lawyer hos Chambers Global och Chambers Europe, han är recommended av Legal 500 and utsedd som notable practitioner av IFLR. Med 20 års erfarenhet huvudsakligen från ledande internationella advokatbyråer har han erfarenhet från stora och komplexa transaktioner inom alla branscher. Jon har också två års erfarenhet från en ledande nordisk investmentbank.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Kjellander, Managing Partner, tel 08-598 890 40, email henrik.kjellander@setterwalls.se

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.