byrånyhet | 22 jan 2019

Setterwalls ny partner till 17 Nätverket

Responsive image

Setterwalls har inlett ett samarbete med 17 Nätverket och är stolta över att kunna bidra till kvinnligt entreprenörskap i Sverige. Partnerskapet är en del av Setterwalls engagemang för långsiktig hållbarhet och ökad jämställdhet i samhället.

17 Nätverket är en intresseorganisation som ska främja kvinnors entreprenörskap och företagande med visionen att lika många kvinnor som män ska äga och driva stora bolag. De vänder sig primärt till kvinnor som byggt större bolag, har en betydande ägarandel samt makten att påverka strategiska beslut och omsätter minst 50 miljoner kronor per år.

Vi är stolta över att tillkännage partnerskapet med 17 Nätverket. Det är en viktig intresseorganisation för att främja kvinnors entreprenörskap och företagande. Nätverket ger oss också en möjlighet att utöka vårt professionella nätverk och ge våra medarbetare en möjlighet att inspireras av en grupp framgångsrika företagare och få följa deras tillväxtresor, säger Kristina Einarsson, Executive Partner för Setterwalls.

Setterwalls kommer att samarbeta med 17 Nätverket i olika sammanhang där organisationerna kan dra nytta av varandras kunskap och kompetens samt främja kvinnligt entreprenörskap. Under hösten kommer även ett gemensamt event hållas i Setterwalls lokaler.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.