byrånyhet | 26 feb 2016

Setterwalls nya Managing Partner uppmuntrar energin

Responsive image

Den 24 februari började Kristina Einarsson som Managing Partner på Setterwalls i Stockholm. – Utan vår kompetens och drivkraft hade vi inte varit där vi är idag, säger Kristina.

Kristina Einarsson har snart varit 20 år på byrån.

– Det säger rätt mycket. Setterwalls är en byrå i ständig förändring, det är därför det är så roligt att vara här. Det finns en öppenhet, ett mod och ett engagemang här som är rätt unik, där nya initiativ och idéer välkomnas hos alla våra medarbetare och som jag tror våra klienter känner av. Vi ”vill mer” och den inställningen tror jag är sund. Med detta kommer drivkraften att ständigt utvecklas och förbättras, både som individ och som byrå. Det ska bli fantastiskt roligt att som Managing Partner få möjligheten att fortsätta uppmuntra energin, säger Kristina.

Åsa Erlandsson, som efter sex år som Managing Partner nu återgår som partner på heltid inom Arbetsrätt, håller med Kristina:

– Alla Setterwallare är ju våra ”USPar”. Att vara Managing Partner för ett sådant gäng har varit en gåva! Vi är ett starkt sammansvetsat team, vi bryr oss och vi vill förstås att det arbetssättet ska återspeglas när vi arbetar med våra klienter. Vi får ofta höra av omvärlden att vi är personliga, trots att vi inte har gjort detta till ett formellt värdeord.

Jörgen Axelsson, styrelseordförande för Setterwalls i Stockholm, säger:

– Bara det senaste året har varit extremt händelserikt; vi har flyttat till ett modernt kontor, vi satsar på hälsa och välmående, vi har ett inflöde av nya talanger och klienter, och viljan att möta omvärldens krav när det gäller nya arbetssätt, teknologi och mångfald finns här. Det känns tryggt och bra att Kristina tar över rodret för vår fina byrå.

Kristina Einarsson har varit på Setterwalls sedan 1996. Kristina arbetar huvudsakligen med bolagsfrågor, företagsförvärv och finansieringar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.