byrånyhet | 30 apr 2010

Setterwalls stärker Bank och finansgruppen

Responsive image

Setterwalls stärker Bank och finansgruppen genom rekryteringen av advokaten Jesper Kuschel, som lämnar Mannheimer Swartlings Göteborgskontor där han verkat inom Bank och finansgruppen. Rekryteringen speglar den ökande efterfrågan på rådgivning i bl.a. finansiella transaktioner.

– Under inledningen av 2010 har vi gjort en rad strategiska rekryteringar som var och en ytterligare stärker Setterwalls fullserviceerbjudande. Vi är mycket glada att till dem nu kunna räkna Jesper Kuschel, som med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom finansieringsområdet kommer att ansvara för den fortsatta utvecklingen av Bank och finansgruppen vid Göteborgskontoret, säger Joakim Edoff, vd för Setterwalls.

Jesper Kuschel, 33 år, är advokat och sedan 2001 verksam vid Mannheimer Swartling, med avbrott för mastersstudier i London 2001-2002 och arbetet som bankjurist vid Europeiska Investeringsbanken 2004-05.

– Vi har sett en ökad efterfrågan på rådgivning inom ett brett spektrum av finansiella transaktioner, såväl vid företags- och fastighetstransaktioner som vid refinansiering och annan upplåning. Genom Jesper Kuschel får Bank och finansgruppen en mer permanent närvaro vid Göteborgskontoret och en plattform att ytterligare expandera från i regionen och kan därmed än mer effektivt möta efterfrågan på finansiell rådgivning såväl direkt från våra klienter som från våra verksamhetsgrupper, säger Åke Fors, ansvarig för Bank och finansgruppen.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Bank & finans

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.