byrånyhet | 18 jan 2024

Setterwalls utökar med två nya counsels till Stockholmskontoret

Responsive image

Setterwalls välkomnar Daniel Öhvall och Willy Edholm Fjellstad som counsels till Stockholmskontoret. Med gedigen expertis inom M&A är de uppskattade tillskott till vårt transaktionsteam.

Daniel Öhvall kommer närmast från den internationella byrån Ashursts kontor i Shanghai där han företrätt asiatiska och internationella klienter i M&A-processer runtom i världen. Dessförinnan arbetade han på Ashursts kontor i Hong Kong med M&A inom den finansiella sektorn, och var under en period tillförordnad chefsjurist på ett försäkringsbolag. Efter nästan femton år i Kina är han nu tillbaka på svensk mark.

– Framöver kommer jag att fokusera mer på svensk rätt igen, även om jag såklart behåller ett särskilt intresse för Kina och Asien. Setterwalls är en toppbyrå på den svenska marknaden som kan serva klienter inom alla affärsjuridiska discipliner. Jag ser fram emot att arbeta med ett riktigt bra och trevligt team, säger Daniel.

Willy Edholm Fjellstad har under de senaste två åren arbetat som underwriter av transaktionsförsäkringar på Euclid Transactional i London och Stockholm. Innan dess jobbade han i fem år på Setterwalls inom privat M&A, och gör nu en efterlängtad återkomst. Fokuset har varit på privata transaktioner där han varit med och biträtt svenska och internationella Private Equity bolag, företag, banker och andra institutioner.

– Jag är väldigt glad över möjligheten att fortsätta min karriär på Setterwalls och återkomsten känns både inspirerande och självklar. Jag ser fram emot att återuppta samarbetet med byråns klienter och bidra till byråns fortsatta utveckling och tillväxt, säger Willy.

– Det är verkligen roligt att få in två så kvalificerade kollegor samtidigt. Willy har kommit hem igen efter några spännande år utanför byrån och Daniel har lång och bred erfarenhet av internationella transaktioner som är ett område där vi hela tiden växer. Väldigt givande och viktiga tillskott i vår tillväxtresa, avslutar Henrik Kjellander, Executive Partner.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.