event / 09 apr 2024

Malmö: Workshop och nätverksträff för dataskyddsombud

Responsive image

Välkommen till en exklusiv workshop för dig som arbetar som dataskyddsombud. Tisdag 9 april bjuder Setterwalls in till frukost med nätverkande och inspiration inom dataskyddsområdet. Denna workshop är för dig som vill få möjlighet att knyta nya kontakter med dataskyddsombud från hela regionen, dela egna erfarenheter samt ställa frågor och få svar från våra juridiska experter.

Det händer ständigt mycket inom området och under frukosten kommer vi att dyka in i aktuella frågor och utmaningar som är relevanta för din roll som dataskyddsombud.

Vi guidar dig genom nyheter på dataskyddsområdet:

  • Det nya överföringsramverket för överföring av personuppgifter till USA
  • Ny praxis/rättsfall

Gemensam workshop: vi öppnar för dialog kring företags vanligt förekommande utmaningar kopplade till dataskydd. Modereras av Setterwalls Filip Åhsberger (kontakt nedan).

Vi uppmuntrar dig att inkomma med frågor på förhand – på så sätt skapar vi en skräddarsydd morgon tillsammans. Förslag lämnas via anmälningslänken eller med mejl till Filip.

Eventdetaljer:

  • Datum och tid: 9 april 2024
  • Frukost serveras från kl. 08:30
  • Nyheter och workshop kl. 09:00 – 10:00
  • Plats: Setterwalls kontor i Malmö (Stortorget 23)

Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på frukost. Anmäl dig senast den 3 april (antalet platser är begränsade, först till kvarn tillämpas).

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakt:

Verksamhetsområde:

IT-rätt & dataskydd

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.