Karriär

Sky is the limit.

Want to work with us?

Arbeta som jurist på Setterwalls.

Är du en person som brinner för det du gör? Då har du rätt inställning för att gå så långt du vill hos oss. Satsar du helhjärtat på oss, då satsar vi med full kraft på dig.

Mår du bra och trivs på ditt jobb och med kollegorna, då gör du också bäst ifrån dig.

Hur jobbar en Setterwallare? Som en av Sveriges stora fullservicebyråer nöjer vi oss aldrig med mindre än att överträffa klientens förväntningar. Vi ger helt enkelt lite mer. Det är klart, ibland måste vi jobba många timmar. Och för att göra det krävs det också att vi ger tillbaka till våra medarbetare. Med uppmuntran, med ett öppet och ärligt arbetsklimat där du är sedd, där det är högt till tak och där du har alla möjligheter att må bra och blomma ut. Både i din yrkesroll och som människa. Oavsett kön eller ursprung.

Hur är det att jobba hos oss?

1. Ditt introduktionsprogram
I introduktionsprogrammet ingår en introduktionsdag då vi går igenom vår varumärkesplattform med värdegrund och vad vi står för, hur vi är organiserade, interna system, rutiner mm. Under denna introduktion knyter du också personliga kontakter med övriga Setterwallare både från Stockholm, Göteborg och Malmö.
2. Val av verksamhetsområde
När du börjar hos oss som jurist ingår du redan från start i en, eller ibland flera, av våra verksamhetsgrupper. Valet av grupp inom ett speciellt kompetensområde eller bransch beror på vad du brinner för, inriktning sedan tidigare och naturligtvis vilka kompetenser vi behöver på byrån. Som fullservicebyrå är det viktigt att våra medarbetare kan jobba och få erfarenhet inom flera rättsområden. Det ger dig också ett bättre helhetsperspektiv som affärsjurist!
3. Du får handledare, fadder och feedback
Det är viktigt att du känner trygghet i att alltid ha en person som hjälper dig och har ett tydligt ansvar för att du kommer in rätt hos oss. Därför får du redan från första dagen en egen handledare  och en fadder.  Din fadder är ett viktigt stöd och hjälper till att introducera dig bland medarbetarna och vårt sätt att arbeta. Sen tar din handledare över som  stöd och coachar dig i arbetet och i din fortsatta utveckling.

Det är också med handledaren som du har utvecklingssamtal, där ni konkretiserar din individuella karriär- och utvecklingsplan. Tillsammans följer ni sen upp planen och du får kontinuerlig feedback. Allt för att du ska få de allra bästa  förutsättningarna för din utveckling, att du ska trivas och bli riktigt skicklig i din yrkesroll.
4. Din utveckling på Setterwalls
Satsar du på oss så satsar vi på dig. Det betyder att du med rätt attityd och inställning kan gå hur långt som helst hos oss på Setterwalls. För att du ska känna dig trygg i din roll finns en tydlig utbildningsplan för ditt första anställningsår. Utbildningarna  innefattar allt från företagsekonomi och Legal English till Due Diligence och grundläggande kunskaper inom våra olika  kompetensområden.

Inom våra olika verksamhetsgrupper genomförs även specialistutbildningar och erfarenhetsutbyten mellan grupperna och över orterna. Du får också möjlighet att vara med och representera byrån vid seminarier, arbetsmarknadsdagar, klientaktiviteter och i olika nätverk. Allt för att ge dig viktiga  grundkunskaper och trygghet i din roll som affärsjurist.
5. Lär känna oss lite mer i Setterwallspodden!
Lyssna gärna på vad våra medarbetare har att säga i vår podd. Här kan du lära känna dina blivande arbetskamrater lite närmare. Berättelserna är personliga och visar ofta vilka värderingar som driver oss och vad som är viktigt. Välkommen till oss på Setterwalls!

Så här går rekryteringen till

1/5

Vi lär känna varandra

Ta reda på vad vi står för, vilka värderingar vi har och hur vårt erbjudande ser ut. Då ser du enklare om jobbet hos oss skulle passa, inom vilka kompetensområden du vill verka, var dina styrkor ligger. Helt enkelt, är vi en byrå som passar dig och skulle du trivas hos oss? Bra, då går vi vidare. När din ansökan är inskickad får du alltid ett svar från oss hur vi går vidare.

2/5

Personlig kontakt

Vi vill gärna ha en personlig kontakt med dig, antingen per telefon eller i möte. Vi är nyfikna på dig och vill lära känna dig. Gillar vi dig och du oss, då tar vi nästa steg!

3/5

Vi utvecklar relationen

Du får presentera dig strukturerat och rättvist, med stöd av våra arbetspsykologiska rekryteringsverktyg. För oss är det viktigt att alla ska få samma chans att beskriva sin kompetens och potential. Vi kommer också att be dina referenser beskriva dig. Bra, nu börjar det närma sig.

4/5

Träffa dina blivande kollegor

Du får träffa personer ur teamet, känna på gruppdynamiken och ställa frågor om hur det är att jobba inom det kompetensområde du har tänkt dig. Om du också ser potential hos oss, så innebär nästa steg att vi återkommer med…

5/5

Du får ett erbjudande att bli en Setterwallare!

Har vi tillsammans gjort rätt fram till hit, då ska det kännas i hela kroppen att du vill börja hos oss och du är full med förväntningar på ditt nya jobb. Och vi tar emot dig med öppna armar, där vårt introduktionsprogram ger dig ett rätt förstaintryck av Setterwalls och dina framtida medarbetare. Välkommen!

Tjänster hos oss.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som vill jobba hos oss, antingen som jurist eller i en supportfunktion. Läs mer om våra tjänster genom att klicka nedan.