uppdrag / 11 apr 2019

Setterwalls har varit rådgivare till Smartrac, världsledande inom Radio-frequency Identification (RFID) och Internet of Things-lösningar, vid investering i 4E Antenna AB, ledande inom grön antennteknik

Responsive image

Smartrac Technology Group är världsledande inom RFID-produkter och Internet of Things-lösningar, har investerat i 4E Antenna AB med koppling till finska Walki-koncernen och ledande producent av pappersbaserade antenner och kretsar.

Smartrac Technology Group, med huvudkontor i Amsterdam är världsledande inom RFID-produkter och Internet of Things-lösningar, har investerat i 4E Antenna AB med koppling till finska Walki-koncernen och ledande producent av pappersbaserade antenner och kretsar. RFID är en teknik för att läsa information på avstånd från transpondrar. Genom Smartracs Green Tag Compliance program kommer företagen utveckla nya hållbara miljövänliga taggar och produkter till kunder som strävar efter minskat koldioxidavtryck och miljöpåverkan på ett stort antal marknader såsom inom förpackningsindustrin, logistik, detaljhandel m.m. 4E Antenna AB är ledande inom grön antennteknik. Dess patenterade teknik möjliggör en kostnadseffektiv och flexibel produktion av pappersbaserade, plastfria antenner och kretsar. Produktionsprocessen är miljövänlig utan användning av giftiga kemikalier och återvinner alla aluminium- och pappersrester.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.