uppdrag | 05 maj 2022

Setterwalls var svensk rådgivare åt Press Ganey i förvärvet från EQT Private Equity och Verdane av Forsta, en ledande global leverantör av kundupplevelse och marknadsundersökningsteknologi

Responsive image

Setterwalls var svensk rådgivare åt Press Ganey, en global vårdkoncern och specialist på digitala undersökningar om patientnöjdhet, i förvärvet av Forsta, en ledande global leverantör av kundupplevelse och marknadsundersökningsteknologi, från EQT Private Equity och Verdane.

Amerikanska life science koncernen Press Ganey har förvärvat Forsta, en ledande global leverantör av marknadsundersökningar, kundupplevelser och medarbetarupplevelseteknologi med verksamhet även i Sverige. Förvärvet kommer påskynda produktinnovation, särskilt inom AI, datavisualisering och kvalitativ forskning.

Tillsammans har Press Ganey och Forsta nu mer än 3 000 anställda med tusentals kunder i form av leverantörer av sjukvårdssystem inklusive Fortune 500-företag, i Nordamerika, EMEA (Europa-Mellanöstern-Afrika) och APAC (Asien-Stillahavsområdet).

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.