byrånyhet | 17 aug 2020

Henrik Kjellander har tillträtt som ny MP för Setterwalls från den 1 augusti

Responsive image

Henrik ersätter Kristina Einarsson som efter drygt fyra år som MP återgår till den vanliga delägarrollen för att arbeta helhjärtat med byråns klienter.

”Kristina har under sina år som MP med ett stort engagemang bidragit till byråns fina utveckling. Setterwalls starka tillväxt och expansion inom identifierade viktiga områden som företagsöverlåtelser, fastigheter, energi, tvister är några exempel på detta” säger Mattias Detterfelt, styrelseordförande för Setterwalls stockholmskontor.

”Det känns mycket bra att kunna överlämna stafettpinnen till Henrik som jag vet kommer att axla denna roll på ett utmärkt sätt. Jag är tacksam att ha fått förtroendet och möjligheten att driva Setterwalls under dessa år. Det har varit en glädje och ett privilegium att få att arbeta med styrelsen och alla medarbetare under en väldigt spännande tid med stor förändring. Nu står vi på en stabil bas och är rustade för framtiden och det är ett bra tillfälle att göra ett byte. Jag ser nu fram emot att kunna återgå till att helhjärtat arbeta med befintliga och nya klienter”, säger Kristina.

”Jag är tacksam för förtroendet och tar mig an uppgiften med stor entusiasm. Vi har ett fantastiskt team och det ska bli väldigt spännande att leda organisationen och fortsätta Setterwalls fina utveckling som en av de främsta advokatbyråerna i Sverige”, säger Henrik.

Henrik Kjellander har jobbat på Setterwalls sedan 2000 och är delägare sedan 2012. Henrik är specialiserad på arbetsrätt och var innan han tillträde som ny MP ansvarig för Setterwalls arbetsrättsgrupp.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.